Хитри безплатни идеи за прекарване на свободното време

Ти лайф за Лекува

прекарване на свободното време

Много от спектаклите на живо напоследък са ужасява що скъпи. Но ако приемете идеята, че можете да се наслаждавате на нещо, което не включва футболните отбори от Шампионската ли­га, популярни актьори, световноизвестни артисти или концертиращи рок звезди, може да я изживеете безплатно. Ето някои идеи:

 

БЕЗПЛАТНИ КОНЦЕРТИ В ПАРКА

Вместо да подминавате подоб­ни събития, както обикновено правят хората, седнете на тревата, ако е възможно близо до изпълнителите, и се отдайте на изживяването. Музикантите обикновено са много добри, в противен случай нямаше да правят публични прояви.

 

МЕСТНИ ТЕАТРИ

Направете си екскурзия до някой по-малък град и посетете по­становка на местната драматична трупа. Би­летите обикновено са много евтини, а актьор­ската игра винаги е на ниво.

 

ВЕЧЕРИ НА СВОБОДНИЯ МИКРОФОН

Това са събития, на които всеки може да се качи на сцената и да изпъл­ни нещо. Много известни актьори са започна­ли кариерите си по този начин – изпълнители, за които сега плащаме по 100 лева за билет и ги гледаме от разстояние на стадиона. Дори и истински лошо представление може да ви разсмее. Потърсете в Google и вижте какво ще излезе като варианти за вашия район.

 

ОТКРИВАНИЯ НА ИЗЛОЖБИ

Това е най-изгодното развлекателно посеще­ние на планетата: безплатен вход, безплатно вино, безплатни хапки. Имате възможност да общувате с артистични и известни личности, които ще се държат добре с вас. Може би ще установите, че наистина харесват картините, скулптурите и фотографиите.

 

БЕЗПЛАТНИ КОНЦЕРТИ

Понякога различни църковни хорове организират безплатни концерти. Обявите за мероприятията се публикуват в свободно разпространяваните вестници и в интернет. Отидете и се наслаждавайте. Ако никога не сте слушали по­добна музика, чувайки я на живо, най-добре ще се потопите в нея. Отворете съзнанието си – вероятно ще ви очарова.

 

Ако имате много свободно време отидете на фестивал, мач или концерт

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар