Ето ги! Женските трикове за лов на мъже са разкрити

Ти лайф за Лекува

Какви са хитростите, с които действат обсебващите и на моменти нахални жени?

Има ли модел на поведение сред Евите, които искат да завъртят главата и да вземат ума на някой мъж? Има, разбира се. Макар дамите да са значително по-прикрити, изобретателни и коварни, мъжете също не са за подценяване. Ето предупредителните сигнали, компилирани в сайтове, блогове и форуми от предвидливи и препатили мъже.

Алчната себевлюбена златотърсачка ще те омайва с красиви думи и готовност да сподели желанията ти, но до време. Щом разбере, че вече не можеш (или не искаш) да я обсипваш с подаръци и скъпи екскурзии (за шопинг, а не за туристически гледки), ще те зареже и ще си потърси друга жертва. А за теб ще останат непризнатите разходи за скъпите й прищявки.

Истеричната кучка най-често е обсебена от някаква мания – вегетарианка, сектантка или обикновена нимфоманка. В началото ти е интересно с нея, водите смислени разговори покрай всички останали забавления. Но тя постепенно ще се опита да побърка и теб, като те вкара в някоя подозрителна групичка от себеподобни. Ако не избягаш навреме, пиши се загубен.

Колекционерката на скалпове ще те накара да се почувстваш специален. Но постепенно и неусетно ще те превърне в свой роб за специални поръчки. Тъкмо когато си помислиш, че си открил жената на живота си, ще те зареже. При това ще го направи арогантно и със скандал пред колкото се може повече твои приятели.

Кариеристката ще те убеди със стил и чар, че си първият истински мъж в живота й. С гордост ще я показваш на приятелите си, тя ще ги спечели с умни забележки по всички “ мъжки“ теми. Но стане ли дума за секс, ще избяга като от чума. За нея връзката с мъж е просто възможност да посещава обществени места в компания, а не сама.

Момиченцето на татко е толкова чаровно, колкото и обсебващо. Няма да усетиш кога ще се превърнеш в заврян зет с измислена работа в офиса на властния родител. На врата ти ще виене и ипотека за къщата, купена по настояване на тати. А в същото време тя ще припка по магазините и ще разнообразява скучните си делници с флиртове с мускулести мачовци.

Неосъзнатата лесбийка бързо се превръща в най-добрата ти приятелка. И нищо чудно, нали и двамата харесвате жени. Проблемът е, че ако хлътнеш по нея, а тя изведнъж осъзнае сексуалната си ориентация, ще останеш с разбито сърце. Подигравките на приятелите ти са допълнителна екстра.

Депресираната вечно мрънкаща истеричка в началото е мило и кротко агънце. Но почувства ли те близък, ще те затрупа с оплаквания, които постепенно ще прераснат в нервни кризи. А ти ще трябва да се превърнеш в професионален бърсач на сълзи. Ще трябва да си готов и да обясняваш на съседите какви са виковете по нощите, които се разнасят от твоя апартамент.

Умната и чаровна интелектуалка е най-отровната жена за умния и чаровен мъж. Защото бързо ще си допаднете, ще споделяте общи интереси и вълнуващи изживявания, но стане ли дума за обвързване, ще избяга от теб за 60 секунди. И макар да не е Анджелина Джоли, често ще спохожда сънищата ти и ще прави невъзможни новите ти запознанства с недотам умни момичета.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар