Китайски секс удоволствия

Поезия на върховната радост, любов и секс са огрявали леглата на китайската аристокрация от залез до изгрев. Хилядолетия императори и наложници са търсели най-силното удоволствие и най-изригващите оргазми. Китайски дами от елита били научавани в изкуството да възбуждат до максимум мъжете си и с изтънчени методи да правят всяка любовна нощ незабравима – споделя сп. „Cosmopolitan”.

 

Китайците са поети, лекари, мислители и любовници. Великите пълководци и им­ператори знаели, че здравето и разума са най-важни, а те не могат да са в тялото на чо­век – независимо дали мъж или жена – без да има секс. Сексът е споделяне на енергии; свещен ри­туал, който трябва да се изпълнява спокойно и плавно. Сексът е наука и както индийците имат своята Кама Сутра, така и китайците имат свои книги, посветени на любовта. В тези наръч­ници позите са разделени на серии от вариации, произлизащи от четири основни пози, свързани с четирите сезона.

Преди да се стигне до секса, китайките започва­ли с подготовката към акта. Старинните китай­ски гравюри показват, че 3а този народ къпането има духовни и еротични качества. В Китай, ако мъ­жът и жената се къпят заедно, това може да напра­ви връзката им по-силна и да подобри сексуалния им живот. Двойките често си взимали заедно топли ба­ни и душове, защото те им действали релаксиращо. Тъй като обаче след като водата мине през тялото, това води до сънливост, китайците редували топ­лите със студени душове, за да противодействат на умората. Накрая завършвали къпането като взаимно триели с хавлия телата си – мъжът триел тялото на жената, а тя – неговото. Освен това, те използвали водата като помощно средство да подобрят сексуал­ния си опит. Китайците смятали, че много от слож­ните любовни пози се извършват най-добре в океан, море, езеро, вана или в басейн, защото водата значи­телно олекотява тялото. Затова изпробвали по-сложните пози първо във водата – след това им било много по-лесно да ги направят в спалнята.

Тънкостите на любовта

Има какво да научиш от китайките и за облекло­то. Те са вярвали, че жените трябва да обличат най-хубавите си и привлекателни дрехи не само когато излизат навън, но и когато са си вкъщи, с любимия мъж. И дори са имали специално еротич­но облекло 3а спалнята, което разкривало и едно­временно прикривало части от тялото им, с кое­то стимулирали въображението на своите мъже. Обикновено дрехите им били по-свободни, защо­то предназначението им било свобода на движе­нията и най-вече лесен достъп до тялото им.

Ако искаш да го пренесеш в света на Изтока, си купи истинско кимоно. Продават се в китайски­те магазини за около 50 лева. Ако не можеш да намериш откъде да купиш или ти се струва скъпо, то­гава можеш да заложиш само на по­лупрозрачен кафтан (ще намериш такива в индийските магазини) или сатенена риза-кимоно, които можеш да носиш и навън (кафтнът е много удобен за разходки на плажа). Не забравяй аксесоарите. Китайките вярвали, че изкуство­то на съблазняването изисква да се използват всички еротично сти­мулиращи средства, за да очароват обекта на желанията си, което при тях означавало да но­сят различни укра­шения като гривни, огърлици, пръстени и цветя. За да заприли­чаш на истинска ки­тайка, си купи няколко гривни 3а ръка (а защо не и 3а крак) и масивни колиета, както са пра­вели жените на Изток, 3а да подсилят красо­тата си и да доставят удоволствие на любов­ниците си.

Китайките отдавали специално значение и на масажа, който в тяхната култура бил неразделна част от любовните от­ношения. За китайката масажът на цялото тяло освен средство да премах­не стреса от партньора си, бил и страхотен начин да опознае ерогенните му зони и да го настрои за лю­бовния акт. Малките палави китайки били отлич­но запознати със свойството на масажа да дейст­ва като мощно средство за възбуда и го използвали много в любовната игра, за да стимулират или кон­центрират сексуалната енергия на партньора си.

Разбира се, масажът на китайките имал своите тънкости. По време на него масажираният тряб­вало да подсказва на партньорката си местата, които го възбуждат, но със звуци, а не с думи, за­щото точните указания можели да развалят еро­тичния ефект. Един от най-популярните методи 3а масажиране на любимия включвали масаж с цяло тяло, който обичайно завършвал със секс. При не­го китайката търкала изцяло тялото на масажи­рания със собственото си тяло. За целта тя на­мазва двете тела с ароматни масла или сапунена пяна, след това ляга върху партньора си и с движе­нията на своето тяло го кара да се възбуди. Вземи пример от прелъстителките китайки и още тази вечер предиграта замени стандартната любовна игра понякога включва с чувствен масаж. Не забравяй еротичните масла! Ако искаш наистина да го изненадаш, накарай го да легне по корем и започни с бавни ритмични движения на ръцете да масажираш гърба му, след това от гърба бав­но премини към раменете, ръцете и дланите му. След това го накарай да легне по гръб, седни в скута му и запо­чни да масажираш ръцете и гърдите му, като плавно започваш да изпъваш краката си и да търкаш тялото си в неговото. Това, че масажът е започнал по един, а е продължил по съвсем друг начин, ще го побърка.

Китайците вярват, че както доставянето на удоволствие по време на секс и достигането до оргазъм, така и масажирането, трябва да бъдат взаимни, затова го подкани той да ти даде от своята енергия, като размаже масло3а тяло върху твоите интимни части.

Полетът на страстта

Няма как да не ти направи впечатление колко поетични и описателни са китайските имена на секс позите. Дори само те те карат да се чувстваш по- специално. Ти – застанала на ръба на масата (или на края на леглото), а той – изправен пред теб, всъщност вие сте „извисяващи се чайки“ според китайската секс терминология. Стоейки изправен и държейки краката ти, партньорът ти те кара да се извисиш в небесата. На Изток оприличаването с животните се смята, че дава сила, затова много от позите носят имена, провокирани от природата. Когато си в такава поза, ако си представяш, че си птица или пантера, и двамата ще вземете и двамата от силите на животното, кое-то визуализирате.

Тук е мястото да спомена, че китайците твърдо вярват, че сексът е здраве. Те са убедени, че някои конкретни любовни пози имат силата да хармонизират жизнени елементи на тялото. Тази поза, която ние простовато наричаме „кучешката“ 3а императорите от династиите Мин и Цин е била „Терапевтична любовна поза 3а балансиране на елементите“, защото те знаели, че тя балансира елементите в телата на влюбените и увеличава производството на костен мозък. За да постигнат този резултат, влюбените трябва­ло да практикуват позата 8 пъти дневно, толкова, колкото е необхо­димо да се постигне резултат. Ездачката пък увеличавала силата на мъжа и засилвала кръвта му. Освен това, умната китайка използвала Ездачката и като метод 3а лекуване на всякакъв вид менструални смущения. За целта, тя трябвало да я практи­кува 7 пъти дневно в продължение на 10 последователни дни. Обърнатата Ездачка, наричана от тях „Обърни летящи патици“ носи не само удо­волствие, но и здравето на свобод­ните птици.

В китайската еротична литера­тура се споменава често 3а свирене­то на флейта, 3а което нямаш нужда от превод. За изпълнението й китайката е свирела на ин­струмента на мъжа много внимателно, 3а да не нарани нежната кожа на нейния „нефритен госпо­дар“. Освен това тя се стараела да свири по мно­го различни начини – от нежно близане, търкане с устни и целуване до дълбоко, продължително смукане. Във фелацио академията китайската шко­ла е оставила своя собствен почерк със съветите червените устни да се отварят широко, гривни­те да звънкат, докато тънките пръсти свирят по инструмента дълбоко навън и навътре. „Живи­ят инструмент“ трябва да бъде обгрижван вни­мателно, 3а да бъде готов 3а подвизи до изгрева, а скачащите диви коне да тичат през нощта до преумора. В един таен дре­вен китайски ръкопис е описано: „Же­ната е по гръб. Той поставя стъпа­лата й върху раменете си. След това вкарва победителя дълбоко в нефритената й врата и се движи, както дивият кон тича“. Оттам идва и името на позата „Скачащи диви ко­не“, която си съперничи по популяр­ност в Затворените дворци само със „Скакалец на дърво“. При нея жената лежи с лице към леглото, а краката са разтворени и сгънати в коленете. Твоят император сяда странично, също сгъва и разтваря краката си, ка­то отпуска единия на леглото, така че да седне върху стъпалото си и след това да започне се движи.

За по-напредналите е една от най-сложните ки­тайски пози – „Хрътки на деветия ден от есента“. За да я изпълнят, мъжът и жената трябва да са наведени с гръб един към друг. Всеки един от тях гледа между краката си и се придвижва така, че да се допрат задните им части. След това мъжът навежда глава и вкарва пениса си във вагината й. Визуално тази поза изглежда много интересно, но на практика е доста трудна 3а осъществяване. Все пак, ако решиш да му покажеш какъв е номерът на китайката, то задължително трябва поне да се опиташ да я изпробваш с него – не е нужно да чакаш до есента, нали?

Възглавниците подпомагат любовните пози. Особено популярна била тази, която прилича на полумесец – „чуечен“. Тя се поставя под дупето на жената за дълбоко проникване и свързване с лунната енергия. Вместо нея можеш да използваш малка правоъгълна възглавничка или цилиндрична.

 

Масаж на краката

Масажът на ходилата, Заради взаимната връзка между вътрешните органи и ходилата на краката, е не по-малко ценен от масажа на цялото тяло. Затова китайката му отдавала специално внимание. За да го накара да се

разтопи в ръцете и, тя разтривала с лек натиск големия пръст на крака му. След това плавно се придвижвала по свода, като успоредно с него масажирала и горната част на крака му и се спирала в областта около петата, на която обръщала повече внимание, защото е пряко свързана с органите на страстта. След като приключвала с масажа на едното ходило – тя преминавала към другото. Важен принцип в масажирането според китайците е, че в тялото на масажирания трябва да се създаде равновесие, т.е. не трябва да масажираш само единия му крак, а и двата.

 

Пенис? Толкова елементарно!

Вместо трибуквените названия или полумедицинското – пенис, елитните китайци използвали названия като: аленочервената птица, носорог, нефритен ствол, планински зъбер, посланик на любовта, генерал в битката над далечните Земи, смел тигър, голямата змия, петлето, оръженосец, монахът с голямата качулка.

За вагината те били не по малко поетични, с изрази като гърне с мед, скъпоценната врата, пещерата на удоволствията, златният процеп, тайна стая, мидата, перлата, лотос на екстаза, феникс.

Камасутра

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар