Кой е най-надареният роден политик?

Когато бил млад, политикът никак не обичал да се хвали с достойнството си

Но това не попречило да е известен по плажовете на Созопол

Божидар Димитров неволно разкри оръжието, с което омайва без проблеми нежния пол и години наред се кичи със славата на плейбой. То лъсна от ретро снимка на историка, на която позира по бански на плажа. Онези, които са видели фотоса разказват, че в гащите на историка си почива същинско чудовище, чийто размер не оставя равнодушна нито една жена.

Божидар Димитров

Божидар Димитров

Дамите били луди по историка именно заради мъжкото достойнство, което крие под официалните костюми. Затова малцина негови колежки в политиката са наясно, че той има най-голямото мъжко достойнство в тези среди, пише седмичен таблоид.

Жените, виждали го в спортни дрехи обаче, знаят, че под пъпа на Божидар Димитров се очертава член гигант, който впечатлява с габаритите си дори в спокойно състояние. Именно с тази гледка навремето историкът свалял курортистки на плажа в родния си Созопол. И родни, и чужди туристки забелязвали отдалеч надарения Божидар и правели чудеса, за да го впечатлят.

Още на младини бъдещият политик се славел като морски гларус и успявал да натръшка през лятото солидна бройка красиви чехкини, почиващи на родйото Черноморие. Една от тях дори се влюбила в него и изкарали продължителен роман, поддържан чрез писма на руски. Уви, дамата била омъжена и нашенецът нямал сериозни намерения към нея, затова така и не заминал за Прага да й гостува. Кореспонденцията им обаче пазел и до днес като скъп спомен от младини.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар