Езикът на тялото разкрива дали сте един за друг

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Най-малки детайли могат да ви покажат, ако не му пука за вас

Ако не сте сигурни дали партньорът ви наистина е влюбен във вас, обърнете повече внимание на езика на тялото му.

Начинът, по който се държи, когато е във вашата компания, говори по-силно от думите.

Говориш ли с него, а погледът му минава през рамото ти? Тогава вероятно има нещо, което го интересува повече в момента. Основният му интерес не е във вас и това е знак, че той не е сериозен.

Той постоянно се люлее напред-назад на стола, не ви гледа в очите и само от време на време отговаря на вашите въпроси? Тогава мислите му са другаде, но не и при вас.

Когато седите един до друг, например във влак или на пейка в парка: къде седи? Ако той седи до вас, това означава, че той търси вашата близост и иска физически контакт. Ако обаче стои далеч или седне на друго място, може да се чувства неудобно. Отначало това е съвсем нормално, но ако той продължава да се държи така, вероятно не му пука.

Зает ли е с мобилния си телефон, когато прекарвате време заедно? След това търси нещо, което да привлече вниманието му и с телефона търси изход от ситуацията.

Не всеки човек има еднакво добри маниери, но някакво прилично поведение е част от него. Ако той не ви отвори вратата, не ви помогне да облечете якето си или не се интересува от вашето благополучие, вероятно изобщо нямате значение за него.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар