Чуден рекорд: Мъж се провали 157 пъти в изпит за шофьорска книжка

Накрая все пак успял да я вземе

Британската агенция за шофиране и стандарти за превозни средства (DVSA) наскоро публикува нов рекорд за броя на случаите, в които някой е паднал на теоретичен шофьорски изпит, преди окончателно да издържи теста.

Човекът, чието име не беше оповестено по лични причини, успял да премине теста, след като преди това отпаднал 157 пъти и похарчил почти 3000 за този процес.

Няколко медии приветстваха неназования британски кандидат като най-лошия шофьор в света, но други го нарекоха пример за постоянство.

Истината е това, което те казват: Ако не успеете в началото, опитайте и опитайте отново. „Полагането му може да бъде едно от най-трудните предизвикателства в живота и някои от нас може да се нуждаят от много повече усилия от други“, каза Марк Тонг, главен изпълнителен директор на Select Car Leasing.

„Но независимо дали сте се провалили веднъж или 157 пъти, не е срамно да опитате отново – и всеки, който премине, заслужава голяма заслуга“, добави Марк Тонг, директор на компанията.

Въпреки че в момента човекът е на първо място за най-неуспешни опити за явяване на шофьорски изпит, той има сериозна конкуренция.

Данните на британската агенция показват, че второто място по брой неуспехи принадлежи на жена на 30 години, която е взела изпита след 117 опита и тепърва трябва да го издържа, докато третото място е на 48-годишна жена която най-накрая премина теста в 94-ия си опит.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар