Ванга за 2021-ва година: Парите ще станат ненужни

Времето, в което живеем, за българската пророчица Ванга е било далечното бъдеще


Затова би било странно да очакваме от Ванга посочването на конкретни и подробно описани събития, които да се случат глед 30 – 40 години. Затова предсказанията на сляпата ясно-видка могат да бъдат отнесени към нашето време с определена доза условност.

ИКОНОМИКА

Смята се, че към 2021 г. се отнася предсказанието й, свързано с международната финансова система. Парите ще станат ненужни, смята Ванга. По нейно време това би могло да се възприеме, че няма да има необходимост от пари. Но сега става ясно, че по-скоро става дума за голяма финансова криза, при която световните валути ще изгубят значимостта си.

От друга страна, едва ли трябва да се опасяваме, че това ще се случи изведнъж

През идващата година най-вероятно ще настъпят събития, които ще се превърнат в спусъчен механизъм за процеси, чиито последствия ще имат необратим характер. Към нашето време изследователите на наследството на Ванга отнасят и предсказанието й за откриване (и по-точно внедряване в практиката) на източник, който ще засенчи енергията на самото Слънце. И изглежда именно този факт тя свързва с темата за ненужността на парите. Такова откритие напълно ще „разбърка картите“ на онези, които управляват световните процеси, свързани със сферата на енергоресурсите.

ОБЩЕСТВО

За 2021 г. Ванга прогнозира и избухването на забравена болест. Тя не посочва конкретно с какво ще се наложи да се сблъскаме. Но със сигурност трябва да сме внимателни защото става въпрос за здравето на милиони.

Спекулациите са, че болестта може да се окаже следствие от повишената слънчева активност. Но във всичко това има и обнадеждаващ момент. Ако това предположение е вярно, проблемът ще бъде решен доста оперативно и няма да получи по-нататъшно развитие. Защото от 2023 г. активността на Слънцето отново влиза в норма.

За 2021 година Ванга предсказва и че в Европа може да се обостри религиозната ситуация. Ако това се случи, най-вероятно ще се прояви в огромен взрив на взаимно недоволство сред хора от различни вероизповедания. При това ситуацията няма да се ограничи единствено в рамките на 2021 г. Има риск тя да се превърне в начално звено от цяла верига подобни събития.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар