Кога и с какво е най-добре да се захванете, за да успеете?

Какви събития предстоят в живота на човека, какво да прави в определено време, а какво да избягва?


Всички тези сведения на основата на строги разчети могат да ви дадат астролозите професионалисти. Но без да владее знания по астрология, всеки сам може да изчисли кога и с какво е най-добре да се захване, за да успее.

Древните магове придавали специално значение на пет кратки, постоянно сменящи се един друг периоди. На санскрит те се наричат татви. Всеки период продължава 24 минути. Отброяването започва с изгрева на Слънцето. Всеки от периодите притежава специфични свойства. За два часа се осъществява пълният цикъл на смяна на петте татви и започва следващият – от първия период.

Първата татва е под влиянието на Сатурн. Девизът на поведение в това време е да не предприемате нищо. Всеки творчески процес, започнат в такъв период, няма да донесе добър резултат. Забелязано е, че това е времето на смъртта – много често хората умират именно тогава. В този период те често са обхванати от униние, трудно им се удават задачите. Първият период е подходящ само за едно – съсредоточен размисъл, потапяне във вътрешния мир.

Втората татва е под влиянието на Меркурий и Луната

Той е подходящ за начало на всякакви действия, свързани с движение, обмен на информация, контакти с хора. Залавяйки се с нещо творческо, ще почувствате как прекрасно и бързо ви се удава. Това време е най-удачно за решаване на задачи, изискващи бързо решение. Не се развиват добре приятелските и любовните отношения, започнати в такъв период. Той не е подходящ и за покупки, сключване на сделки и договори, решаване на парични въпроси. Затова пък са удачни далечните пътувания, срещи, учение, беседи.

Третата татва се намира под влияние на Слънцето и Марс. Този период изпълва човека с енергия, усещане за прилив на сили, а от друга страна, придава склонност към противоречие, душевна борба. Именно в това време е най-добре да не се премествате в ново жилище, да не пристъпвате към нова работа и обсъждане на делови проблеми. Затова пък се удават всякакви действия, изискващи сила и смелост. При това човек чувства у себе си известна агресивност, желание да встъпи в борба. Най-често именно в
това време се проявяват скрити болести, то не е подходящо особено за начало на хирургически операции. Хората, родени в третия период, са склонни към войнствени постъпки и агресивност.

Четвъртата татва се развива под влиянието на Юпитер

Той придава воля за живот и радостно настроение. Страхът, завистта, ненавистта са му съвършено несвойствени. Зародилата се любовна връзка се оказва здрава и дълбока, а приятелството – надеждно и дълготрайно. Няма по-добър момент за начало на лечение. Всички дела, които изискват дълъг срок, трябва да започват именно в четвъртия период: нова работа, преместване, крупно строителство.

Петата татва се намира под влиянието на Венера и тя може да се нарече най-миролюбивата и спокойната. Изчезва раздразнението у хората, желанието да влизат в конфликти. Всичко, започнато в този период, се разтяга във времето. Влагане на пари, делови контакти, покупки, отдих, развлечения са все
подходящи занимания за петия период. Влиянието на Венера усилва романтичните чувства, придава особено щастлива настройка за любовни отношения. На жената, забременяла по това време, й предстои леко и благополучно раждане. Петият период е време на плодородие, радост и всевъзможни удоволствия.

Лесно е да се изчисли всеки от тези периоди – просто по календара виждате по кое време изгрява Слънцето в този ден. Да предположим, че това става в 5 ч. и 30 мин. От този момент започва отчитането на първия 24-минутен период, след това на втория и т.н., а след петия отново започва първият. В дадения пример първата татва ще продължи от 5.30 до 5.54 под влияние на Сатурн, втората – до 6.18 под влияние на Меркурий и Луната, третата – до 6.42 под влияние на Слънцето и Марс, четвъртата-до 7.06 под влияние на Юпитер, и петата – до 7.30 ч. под влияние на Венера. След това отчитането започва отново от първа татва.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар