Хороскоп на здравето за 2021-ва година

алкогард промоция

Подгответе се навреме за здравните предизвикателства, с които ще се сблъскате през следващата година


Стихия на Огъня (Овен, Лъв, Стрелец)

Максимум внимание отделете на здравето на сърцето и съдовата система. Нека ви стане навик сутрин да се обливате със студена вода – това не само ще се отрази благотворно върху състоянието на съдовете, но и ще укрепи имунитета ви. Следете храненето си – подходяща за вас е диета с ниско съдържание на холестерин. В превод това означава да следите в храната ви да има по-малко мазнини, отдайте предпочитание на постното месо, зърнените храни, зеленчуците и плодовете.

Здравето е отслабено през март и юли — ноември.

Стихия на Земята (Телец, Дева, Козирог)

В зоната на риска е дихателната ви система, поради което нараства уязвимостта от вирусни инфекции, склонността към простудни заболявания и алергични реакции към прах, битова химия или козината на домашни животни. По-често проветрявайте стаята и офиса, повече и по-дълго се разхождайте. Желателно е пушачите да намалят цигарите. В храненето отдайте предпочитание на постните видове риба, птици, както и на кисело-млечните продукти и зеленчуците.

Здравето е отслабено през април,
август и октомври.

Стихия на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей)

Заемете се сериозно с опорно-двигателния апарат – могат да се обострят всички заболявания, свързани с гръбнака и краката. Не робувайте на модата – откажете се от неудобните и тесни обувки, както и от късите якета с разголен кръст: течението и студовете са главните ви врагове! Уязвимите мускули на кръста, раменете, врата скрийте под топла, но добре дишаща дреха, за да не се чувства тялото сковано в синтетично менгеме. Следете в менюто ви да има цялото разнообразие от киселомлечни продукти.

Здравето е отслабено през февруари,
май, септември и ноември.

Стихия на Водата (Рак, Скорпион, Риби)

Вашата ахилесова пета през тази година е нервната система и тясно свързаните с нея ендокринна и имунна. Повишената уморяемост, раздразнителността и промените в настроението могат да ви провалят! Пийте успокоителни смеси от билки, занимавайте се с практики, възстановяващи енергетичния баланс на организма и душевното равновесие (аутотренинг, йога), правете сутрешна гимнастика и непременно се влюбете!

Здравето е отслабено през юни, юли и септември – ноември.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар