Суперсилите на Зодиака – уникалните способности на 12-те зодиакални знаци

промоции

12-те зодиакални знака имат уникални сили и възможности. Кои са те, научете от тази статия


Овен. Имате изключително силна енергетика, благодарение на която сте способни да работите по цели дни, без да подвивате крак. На хората около вас не им остава избор, освен да не изостават, проявявайки максимум усилия. Способни сте да споделяте енергията си, но тя може да бъде както положителна, така и отрицателна.

Телец. Дарени сте със способността да привличате към себе си парите и финансовия успех. Достатъчно ви е само да си помислите нещо, и веднага се появяват варианти за реализацията на плановете ви. Често ви върви на лотария, хазарт и игрални автомати.

Близнаци. Няма нужда да полагате каквито и да било усилия, за да убедите друг в нещо. Лесно можете да го накарате да прави това, което желаете в момента. Може би причината е умението. ви да жонглирате с фактите.

Рак. Имате способността да усещате лошите и добрите хора, полезните и вредните. Това ви помага да избегнете опасните ситуации и в
същото време да намирате подходящите хора за поддържане на душевното ви спокойствие.

Лъв. Природата ви е надарила със защита от уроки

Можете да играете ролята на своеобразен амулет за близките си, тъй като сте способни да отразявате различни енергийни атаки. Спадате към късметлиите в Зодиака.

Дева. Ако започнете да изучавате аспектите на боравенето с картите Таро, сте в състояние да предсказвате своето и бъдещето на други хора. Освен това имате способности за хиромантия и нетрадиционна медицина. Възможно е от вас да излезе доста добър лечител.

Везни. Имате мощна връзка с природата, затова можете да практикувате бяла магия. Най-ефективни са ритуалите, които се провеждат на улицата: извън сградата способностите ви се усилват многократно.

Скорпион.Умеете моментално да разпознавате лъжата и да предсказвате изхода от различни ситуации. Друга ваша дарба е свързана с подчиняването на хората. Притежавате и способността да общувате с духове (мъртвите дават добри съвети).

Стрелец.У вас са заложени абстрактно мислене и развита интуиция, които ви помагат да тълкувате сънища и да предсказвате възможни ситуации по звездите.

Козирог. Имате силна връзка с природата, но тя ви е нужна единствено за подхранване с енергия. За вас природата е мъдрост, която ви помага през целия ви живот. За вас не са страшни енергийните вампири.

Водолей. Можете да насочвате другите по верния път благодарение на дарбата си да убеждавате и възможността да предавате позитивен заряд. Внушавате у близките си увереност, помагате им да разкрият потенциала си.

Риби. Лесно разпознавате хората, които могат да ви навредят. Имате развита интуиция, която ви помага да предчувствате събитията. Можете да усвоите бялата или черната магия. Имайте предвид, че последната се удава много по-лесно.

алказакс био - алкализиране на организма

АЛКАЗАКС БИО – за бързо алкализиране на организма срещу тежки заболявания

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар