За тези три знака сезонът на на Рибите ще бъде специален

Това са Рак, Скорпион и Риби

През по-голямата част от сезона щастието на рибите ще бъде нарушено от ретрограден Меркурий, но не трябва да се отчайвате. Това важи особено за тези три водни знака, където звездите ще се усмихват.

Рак
Животът има неведоми пътища, така че не можете да отречете, че сте имали много предизвикателства в миналото. Изминали сте дълъг път и можете да го видите, но сега енергията ви се завръща и отново имате желание за работа и учене. Ако мислите да влезете в нещо ново, сега е най-подходящият момент да го направите, тъй като ще бъдете много вдъхновени. От друга страна, заради ретроградния Меркурий трябва да внимавате – не подписвайте договори, преди да ги прочетете подробно. Социалният живот ще разцъфне и ще имате много приятни разговори.

Скорпион
Изражението ти е уникално. Ако дълго сте се задържали в сезона Водолей, сезонът на Риби ще бъде вашият откриващ сезон. През това време ще имате възможността да срещнете някой, който ви вдъхновява и в когото можете да се влюбите и поради влиянието на ретроградния Меркурий може да се появи човек от миналото. Завършете с него и продължете напред. Не се обръщайте назад, а напредвайте смело напред.

Риби
Сезонът ти най-накрая настъпи и вече усещаш магията. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак до 9 март, докато той се върне във Водолея, но не е нужно да се тревожите за това, а извлечете най-доброто от него. Запомнете нещата и ги натиснете, за да сте сигурни, че имате какво да промените. През това време ще покажете колко сте ангажирани с партньора си и по този начин ще засилите любовната си връзка и отношенията си с други хора. Вашата комуникация ще излезе на преден план, така че възползвайте се от това предимство. Открийте красотата, която съществува около вас и изчакайте да ви грабне.

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар