Пристига първият за тази година ретрограден Меркурий, ето знаците, на които ще донесе щастие

промоции

Това са Рак, Скорпион и Риби

Всички, които вярват в хороскопи, се „наежват“, когато чуят, че Меркурий пристига.

Тази година той е първият, който се движи ретроградно в духовните и емоционални Риби от 16 февруари до 9 март.

Преди да заключите, че този период ще ви бъде труден, трябва да проверите дали принадлежите към един от следните три знака, на които ще се случат хубави неща заради това астрологично събитие.

Рак

Отделили сте време за неща, които нямат значение? Вашето лошо отношение е пречка по пътя към щастието? Играеш ли го безопасно и не поемаш никакви рискове? Време е да се отървете от онези неща, които ви пречат да живеете пълноценен живот. Може да е време да започнете да вярвате, че животът може да предложи много повече от това, което получавате в момента. Вие сте заобиколени от добри възможности, които просто трябва да вземете. Не губете време и започнете да живеете в истинското значение на думата.

Скорпион

Време е да си възвърнете креативната искра. Ако напоследък се чувствате не вдъхновени, сега е моментът да събудите своята фантазия и романтична страна. Какво изпълва сърцето ви? Какво искахте да правите като дете? Какво винаги успява да ви удиви? Помислете отново за тези неща и се върнете при тях и вижте как у вас ще се събуди спящата артистична креативност.

Риби

Като се има предвид, че ретроградният Меркурий във вашия знак ще бъде през следващите три седмици, това ще бъде много важен период за вас. Меркурий ще ви помогне да преоткриете кой всъщност сте и да опознаете и разберете по-добре себе си. Това е подходящият момент да възвърнете самочувствието си, да откриете силата си и всичко, което ви прави уникални. Помнете, че никой няма това, което притежавате.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар