Ким Кадашиян шокира с признание: Имам псориазис!

 

Старлетката и предприемачка Ким Кардашиян-Уест, 38-годишна, разкри в социалните медии как изглежда лицето й с псориазис, кожно заболяване, характеризиращо се със зачервяване, без грим. Тя пусна снимките на уебсайта на сестра си Кортни и обясни ситуацията.

„По-рано тази година се оказа наистина зле, обхвана цялото ми лице и по-голямата част от тялото ми. На откриването на новия ни магазин носех искряща рокля. Когато се прибрах, започна да ме драска. Мислех, че кожата ми е чувствителна към материала на роклята. След това мама видя крака ми и каза, че това определено е псориазис “, написа Ким.


Членката на клана Кардашиян-Дженър има и псориатичен артрит, възпалително ревматично заболяване, което е свързано с псориазиса. В резултат ставите й са подути. Тя признава, че често дори не може да стане, за да вземе мобилния си телефон.

Ким казва на всички, които се борят с псориазиса, че не трябва да позволяват това да съсипе живота им. Ако трябва, казва тя, направете нещо, което ще ви направи по-уверени, като крем за крака с пудра.

„Надявам се някой заради мен да намери светлината в края на тунела“, казва тя.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар