Постоянни неуспехи и лошо здраве: една неочаквана, но възможна причина

Дори и най-позитивно настроеният човек, както и убедения скептик, няма как да не признаят, че някои постоянни неуспехи не се дължат само на лоши решения

Постоянните неуспехи може да са следствие от урочасване

Колкото и алогично да постъпваме в определени ситуации, има периоди от живота, през които нашите постоянни неуспехи са повече, отколкото сме в състояние да понесем.

Лошо око, урочасване … Възможно ли е нашите постоянни неуспехи да се дължат на това, че някой ни е погледнал лошо, или че си е помислил нещо неприятно по наш адрес?

В продължение на десетилетия учените твърдят, че тези феномени не съществуват. И всеки път биват опровергавани, по един или друг начин. Но най-лесно е да бъдем скептици, докато не почувстваме внезапното проявление на негативността в различни сфери на живота.

В крайна сметка, често се случва миналата седмица кариерата ни да е била наред, любимият ни да е бил доволен, а децата послушни, а днес – уви, всичко да се разпада със скоростта на светлината…

Всеки може да преглътне и да си каже: това се случва поради завист, ревност, омраза и други негативни чувства. И лошото око, урочасването – това са бабини деветини… И да, и не…

Според старите хора, най-силно е „лошото око“ ако говорите на човек, особено на дете, но той е с гръб към вас. Същото е и ако това се случва с вас – говори ли някой на гърба ви, вика ли и обижда ли когато вече сте го подминали – пазете се, били сте обект на лошо око.

Ето още един пример. Пътувате в автобуса, а около вас има само непознати. Но, става така, че започвате да усещате ледени тръпки по гърба си, усещате се отпаднали и като цяло се чувствате недобре… Бъдете сигурни – някой ви е погледал с „лошо око“. Помислил си е нещо неприятно по ваш адрес, или просто ви е завидял.

Не сте длъжни да вярвате… Но, пак според старите хора

има някои външни признаци, според които е възможно човек да е станал жертва на лошо око

И днес ще разберете кои са 10-те най-чести признака на „лошото око“.

Постоянни неуспехи и влошено здраве – ето как да разберете дали сте урочасани!

  • „Лошите“ очи водят до повреди в биополето, заради това често се откриват доброкачествени и злокачествени тумори.
  • Плешивост или, обратно – бърз растеж на косми по цялото тяло.
ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН – кажете СТОП на косопада!

Ако косата ви капе от дълго време, ако губи обем и блясък, въпреки че изследванията ви са нормални и не страдате от състояния, които провокират косопад, опитайте иновативното и ефективно решение, което доказано се справя с плешивостта, а именно – ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН.

ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН е комбинация между билки, витамини и двете патентовани съставки PHYTOHEM HAIR LOSS ® и AUROHAIR ®. Заради това той е отличен препарат при косопад, който едновременно почиства кожата на главата от излишен себум, заздравява и подхранва косата и омекотява косъма.

ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН е с двойно действие – спира косопада и подпомага израстването на нова и здрава коса.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Повече за ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН може да прочетете ТУК

  • Слухови халюцинации – чуват се гласове на починали роднини.
  • Слабост, внезапни температурни колебания, усещане за тежест в цялото тяло, което трудно ви се подчинява. Цялостно усещане за „разбиране“.
  • Нервност, раздразнение. Струва ви се, че всички около вас се опитват да развалят и без това лошото ви настроение.
  • Внезапна смърт на млад здрав домашен любимец.
  • Враждебност и омраза от съседите, разбити семейства, безплодие, безсилие.
  • Урочасаният човек започва да се страхува от светлината и от слънцето. Той е добре само на тъмно, особено в полунощ.

Прекомерна гордост

  • При деца урочасването се проявява в безпокойство, капризи, в постоянен плач, в лош сън, повишена температура, в загуба на тегло. Ако има такива симптоми, трябва да се консултирате с лекар. Ако той не намери някакво заболяване на детето, тогава има смисъл да се провери дали не е урочасано.

Има много начини за справяне със „злото“ око. Можете да отидете в църквата, за да запалите свещи, да се помолите на светите икони. Има и хора с дарбата, които ще ви отърват от шетите, които урочасването е нанесло.

Можете да укрепите енергийното си поле с помощта на утвърждения и медитации. А също така е необходимо да се ограничи общуването с хора, които ви безпокоят вътрешно. Това означава, че тези хора, на пръв поглед, са добронамерени, но въпреки това нещо вътре във вас ви кара да сте нащрек.

Освен това е нужно да не прекалявате с обвиненията към околните и да се държите приятелски, но не и покровителствено или прекалено фамилиарно. Просто спазвайте здравословна дистанция и не споделяйте прекалено много какво, как и кога се е случило със семейството ви.

Източник: takprosto.cc

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар