Излeзe продължение на култовия „Сиянието“

промоции

В годините, които последват действието на „Сиянието“ (The Shining), сега възрастният Денис Торранс среща момиче с подобна сила, докато се опитва да я спаси от култ, известен като Истинската сестра, чиито членове „ловуват“ деца с дарби, за да останат безсмъртни.

Това е кратък преразказ на филма „Doctor Sleep“, който е продължение на филма „The Shining“. „Doctor Sleep“ ще пристигне в киносалоните на 8 ноември, 39 години след класиката на Стенли Кубрик и според мнозина, един от най-добрите филми на ужасите на всички времена.
Главвната роля е поверена на Йън Макгрегър, а режисьорът и сценаристът на филма е Майк Флаванаган. Очакванията са страхотни, но Флаванаган вече успешно е филмирал роман от Стивън Кинг – „Играта на Джералд“ от 2017 година. Освен това, режисьорът получи огромни критики по повод на сериала на ужасите The Haunting of Hill House, излъчен миналата година.

Предизвикателството може да бъде фактът, че въпреки че публиката и критиците обожават „The Shining“, Стивън Кинг го мразеше, тъй като Стенли Кубрик си позволил своя ентирпретация с историята му. Как ще реагира на „Doctor Sleep“, ще разберем когато филмът бъде представен през ноември.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар