Астрогеография: и държавите имат своя зодия (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

промоции

Зодиакалният знак на географския обект се определя по релефа на местността, климата и природните ресурси


От значение още са и националността и религията на повечето жители, основните им занимания и особеностите на местните традиции и езика, по изображението на герба и флага, датата на основаване на града или държавата, ако е известна.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА ВЕЗНИТЕ

Местността е красива не само благодарение на природата, но и на човека. Жителите обичат изкуствата и естетиката в бита, маниерите и речта им са сдържани. В градовете има красиви и поддържани градини и паркове, сгради, изящни мостове, ажурни огради,скулптури.

Страни: Китай, Япония, Аржентина, Бирма, Австрия, Хаваите, Египет, Англия и др.

Градове: Франкфурт на Майн, Копенхаген, Виена, Антверпен, Йоханесбург, Санкт Петербург и др.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА СКОРПИОНА

Местността е ниска, има блата, мръсна вода, подземни води и богати запаси от нефт, въглища, руда. Има опасност за живота от стихии или радиация, отровни змии или престъпност. Местата са свързани с война, смърт и мистика. Множество могили, места на скръб и опасни аномални зони. В градовете има много банки, финансови и силови структури. Местата се славят с матове, богаташи и могъща власт.

Страни: Алжир, Мароко, Германия, Сирия, Виетнам, Азербайджан, Либия и др.

Градове: Санкт Петербург, Мюнхен, Вашингтон и др.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА СТРЕЛЕЦА

Местността е просторна, често отдалечена от основните местообитания на хората. Може да бъде и пристанищен град. Има множество пътници: преселници, туристи, поклонници, проповедници, много храмове и вузове.

Страни: Австралия, Мадагаскар, Португалия, Испания, Франция и др.

Градове: Багдад, Кьолн, Акапулко и др.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА КОЗИРОГА

Местността е гориста, където има много скали, пещери, подземия, рудници, древни развалини. Климатът често е студен, а хората са сурови и затворени. В градовете има крепости, подземни тунели, много купи и високи ограждения. Къщите са каменни, без архитектурни излишества, с дебели стени и малки прозорци.

Страни: Корея, Афганистан, Албания, Исландия, Босна и Херцеговина, Мексико, България, Тибет, Естония и др.

Градове: Оксфорд, Варшава, Бостън, Брюксел, Монреал, Москва, Дрезден и др.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА ВОДОЛЕЯ

Местността е просторна с изобилие от вода. Архитектурата е разнообразна. Странни, смешни или много високи здания. Промишлеността е свързана с изработването на електроника, автомобили, самолети. Местата се славят с изобретатели, революционери, предсказатели, хора с необичайни способности.

Страни: Русия, Бразилия, Швеция, Етиопия, Финландия, Чили, Канада, Литва и др.

Градове: Хамбург, Лос Анджелис, Пиза, Залцбург, Стокхолм, Буенос Айрес, Бремен и др.

СТРАНИ И ГРАДОВЕ НА РИБИТЕ

Това е местност, където има много езера, блата, рекички. Островна държава, град на брега на морето или голяма река. Град, където има много светини, храмове, манастири, затвори. Обвит в тайни и мистика, в него има много аномални зони и скрити съкровища. Място, което се слави със светци, благотворители, ясновидци. Развити са корабостроенето, рибната, химическата промишленост. Това са големи градове и градове призраци, в които никой не живее.

Страни: Малта, Португалия, Цейлон, Индонезия, Израел, Сингапур и др.

Градове: Дъблин, Казабланка, Лисабон, Престън, Севиля, Самарканд, Астрахан, Санкт Петербург и др.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар