Пелин срещу зли сили, босилек за привличане на богатство

Замисляли ли сте се защо пелинът толкова обича изоставени сметища и пущинаци?


Причината е, че енергетиката на тези места подхранва горчивата билка.

Древните са смятали, че пелинът може да избави жилището дори и от най-големия натрапник и да защити дома от зла магия. Билката е истински природен абсорбент – привлича негатива на неканения гост, обезкръвява го, лишавайки го от черната му същност.

Вратига за изчистване на пространството

Вратигата (ветриче, глистава трева, рошава кадънка) с широките си цветове покрива покрайнините на горите. И това съседство не е случайно. Вратигата може да погълне огромно количество негатив именно за-щото притежава мощен сакрален потенциал. За хармонизация на енергията в дома и за избавяне от болести използвайте както свежа, така и изсушена вратига. Основното условие е тя да бъде събрана през есента.

Отварата от цветовете й, добавена във водата за миене на пода, ще изчисти дома ви не само на физическо, но и на духовно ниво.

Дива роза против лоша съседка

За съжаление, се случва гостите да влизат в дома ни и с недобри намерения. Завистливата съседка, решила да се отбие на кафе,свадлива родственица или бившият съпруг, наминал „по работа“ – подобни посетителят носят в уютните ни жилища и част от негативната си енергетика, като понякога несъзнателно, а често просто по навик стоварват негатива си. Ако изпитвате дискомфорт от такива посещения или подозирате, че някой ви желае злото, ще ви помогне дивата роза.

Босилек за привличане на богатство

Този обитател на градината има повече от 70 разновидности! Неслучайно подправката се отличава с такова разнообразие от сортове. Причината е, че в самата й същност е заложена способността да умножава, разпространява, увеличава.

Ако искате да подобрите финансовото си положение и парите в дома си, нужен ви е есенен босилек от който и да е сорт. Желателно е символично да откопаете ароматната билка – тази, която се продава повсеместно, не е подходяща. Преминала е прекалено много етапи на обработка, а за обреда е нужна билка, заредена с енергетиката на земята. Не е нужно да миете босилека – само го отърсете от почвата, изсушете на сянка и поставете в стъклен съд заедно с монети и дребни банкноти. Сложете амулета там,където държите спестяванията си, или на полицата, където, прибирайки се у дома, оставяте чантата и портмонето си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар