Поради тази сцена пред камера, много хора бяха сигурни, че Майкъл Джексън е наистина педофил

промоции

“Leaving Neverland”, документалният филм, в който двама души, близки до Майкъл Джексън, твърдят, че ги е сексуално насилвал от години, предизвика лавина от реакции по целия свят.

Според публични коментари спорният документален филм само потвърждава подозренията, че отношенията му с децата са най-малкото странни. През 2003 г. журналистът Мартин Башир няколко пъти в документалния филм „Живеейки с Майкъл Джексън“ попита Джексън защо на 44-годишна възраст е спал в една стая с децата.

„Децата се нуждаят от любов и прегръдка. Родителите ги пренебрегват, прекарват твърде много време на компютрите си … Искам да им дам любов,“ каза Майкъл по това време и след това последва сцена, която мнозина разглеждаха като отвратителна.
А именно, певецът във филма представя своя 12-годишен приятел, дете, лекувано от рак. По време на интервюто Джексън прегърна момчето, държеше го за ръката и каза, че го обича.

„Споделянето на легло с някого, когото обичате, е нещо красиво“, казва кралят на попа. Той признал пред камерите, че искал да сподели леглото с детето, а детето казало, че Майкъл му е казал: „Ако ме обичаш, ще спиш с мен в леглото ми.“

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар