Нумерологичен график на живота

Нумерологията позволява не просто да определите благоприятните и неблагоприятните години, но и да си направите своеобразен график на живота


МАЛКО ИЗЧИСЛЕНИЯ

Графикът на живота е строго индивидуален. За целта умножете деня по годината и месеца на раждането си. Например сте родени на 3 април 1991 г. Умножавате: 3x4x1991= 23 892. Следователно житейският ви код се състои от пет цифри: 2, 3, 8, 9, 2.

Графикът се гради по 12-годишен цикъл. След значимите „кодови” 5 години (в случая) настъпват 7 години спокойствие. Това са неутрални години, когато вие сами вземате решенията и действате според обстоятелствата.

РИСУВАМЕ СЪДБАТА

Спомнете си уроците по математика от училище и начертайте върху лист хартия координатни оси. Вертикалната (оста на съдбата) се разделя на 9 равни части, хоризонталната (оста на времето) – на 12.

В графиката отбелязвате на хоризонталната ос годината на раждане, на вертикалната – числото, съответстваща на първата цифра на вашия житейски код. В нашия пример на хоризонталната ос първото число ще се окаже 1991 (годината на раждане), а на вертикалната му съответства 2 (първата цифра от кода. На втората година (1992) на вертикалната ос съответства 3. На третата (1993) – 8, на четвъртата (1994) – 9, а на петата (1995) – 2.

Следващите години от 12-годишния цикъл (от 1996 до 2002) са неутрални и не се отбелязват на графиката. Новият съдбоносен цикъл започва от 2003 г. Отново рисувате на графиката линия, съединяваща точките на енергетически подеми и спадове. И така се повтаря отново и отново.

ОСТА НА СЪДБАТА 0

В нулевата точка енергетиката ни е в минимума и се нуждаем от помощта на роднини и близки. За нулевите години не планирайте и не започвайте нищо важно – няма да ви стигнат силите. Трябва повече да си почивате, да пазите здравето си, да прекарвате време сред природата.

1

Енергията не е много и отново няма да минете без подкрепата на околните. Главното е в тази година да се доверите на близките си и на тези, които наистина ви желаят доброто. Приемете с благодарност помощта им. И при това не бива да изпитвате вина: ще дойде време и вие самите ще им окажете подкрепа.

2

Година на началото на жизнения подем, на търсене и преразглеждане на системата от ценности. Често именно в този период се появяват учители – хора, които ни помагат да открием собствен път в живота. Не се вкопчвайте в миналото! Имате достатъчно сили да продължите напред.

3

Рязък енергиен подем, появяват се шансове за постигане на желаното. Главното е да не надцените силите си. Ако тройката във вашия график следва веднага след 0, 1 и 2, това предупреждава, че трябва да се заемете със здравето си.

4

Човекът е уравновесен. Няма стремежи да се променя. Затова спокойно можете да гледате в бъдещето и с удоволствие да се занимавате с любимите си дела.

5

Число на любовта. Най-подходящата година за търсене на своята половинка и за хармонизация на отношенията в двойката.

6

Шестицата символизира парите. Имате шанс да подобрите материалното си положение. Но ако шестицата се окаже в точка на спад (например е предшествана от 9, 8 и 7), рискувате да претърпите финансови загуби.

7

Символизира енергията на семейството, рода. Важно е да създадете и укрепите семейството, да уредите отношенията с роднини, особено с родителите.

8

За вас в тази година са открити всички пътища. Не се страхувайте от промените – ще са ви от полза!

9

Най-благоприятният момент за реализация, за вземане на важни решения, за начало на нови проекти, за въплъщение на смелите и креативни идеи.

ЛИПСВАЩИ ЧИСЛА

В личния код често не са налице всички цифри. Това съвсем не означава, че липсата например на петицата ви затваря вратата към личното щастие, а без шестицата няма да постигнете благосъстояние. Ще ги има, но в „неутралните“ години. Интуицията ще ви го подскаже. Както, разбира се, и натрупаният през годините житейски опит.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар