Зодиите в социалната мрежа: от Везни до Риби

Всеки води различно своя профил в социалната мрежа


Едни, едва успели да го създадат, вече го изоставят; други, обратното, прекарват цялото си свободно и несвободно време в „постване“ и „лайкване“.

ВЕЗНИ

Везните са най-позитивните във виртуалното общество. Страницата им представлява причудлива смесица от чужди постове, красиви фотографии и собствени мисли. По профила на Везните винаги можете да разберете къде живеят, какво ги привлича или отблъсква. Винаги са готови да общуват. Доказателство за това е огромният брой приятели, на голяма част от които и очите не са виждали. Но това изобщо не им пречи. Искрени и неравнодушни, Везните обикновено привличат подобни личности. А ако им се случи да вземат участие в интернет битка, то винаги са в ролята на миротворци. И колкото и да ги предизвикват троновете, никога не стигат до простащини.

СКОРПИОН

Ако в реалния си живот Скорпионът все пак се опитва да контролира изблиците си на жлъч и яд, то във виртуалното пространство той напълно се разпасва. От страницата му се леят потоци ругатни и дори псувни. Причината е, че тези хора не виждат никакъв смисъл да се грижат за мнението на хора, които нито са виждали, нито са чували. А Скорпионът никак не се стеснява да изразява мнението си. И колкото повече то се отличава от общоприетото, толкова по-яростно го прави. Тролингът му е любимото занимание – той е спец по провокациите. Е, при такъв подход е логичен малкият брой приятели, които има. Но удивителното е, че с всеки от тях той се стреми да поддържа контакти.

СТРЕЛЕЦ

Във виртуалното и в реалното пространство Стрелецът е един и същи човек – със своите навици, кръг от интереси и линия на поведение. И тук, и там има множество приятели, търси ярки емоции, жадува за пътешествия, има наситен интелектуален и културен живот. Ако не знаете с какво да си запълните вечерта, просто посетете страницата му и ще откриете множество отчети за посещения на кино,театри, ресторанти, барове и изложби. А тъй като можете напълно да се доверите на вкуса на Стрелците, сигурно ще откриете и нещо лично за себе си. Само не забравяйте след това да напишете благодарствен коментар или поне да поставите лайк. Стрелците обичат, когато трудът им е забелязан и оценен.

КОЗИРОГ

Повечето Козирози нямат своя страница в социалните мрежи. Те искрено не разбират защо някои снимат храната си. Още повече не разбират хората, които гледат тези снимки и ги коментират. За Козирога и едното, и другото е губене на време. Реалността изцяло го владее. Така че може да си направи собствена страница само когато това действително е наложително. Но не разчитайте да откриете там нещо интересно: месторабота, контакти, семейно положение и снимка отпреди сто години – това е цялата информация.

ВОДОЛЕЙ

При цялата си устременост към бъдещето, Водолеят не цени особено социалните мрежи. Единствено може би възможността чрез тях да събере по-бързо приятелите си. За него всяка социална мрежа е аналог на телефонния указател. Разликата е само в скоростта на търсене и отговора от съответния „абонат“. При първа възможност Водолеят се опитва да пренесе общуването от виртуалната плоскост в реалната. Мързи го да полага усилия за създаване на имидж в интернет. Затова често цялата му страница е безкраен поток от музика и красиви картинки. Такъв е начинът му да се погрижи за приятелите си – нека се любуват на изгрева над Сахара и да послушат Берлиоз.

РИБИ

В социалните мрежи Рибите се чувстват отлично – като риба във вода. Фантазьори и непоправими романтици, те се потапят изцяло в интернет общуването. Някои дори не виждат разлика между реалността и виртуалността. Затова сериозно смятат за свои най-добри приятели хора, с които шансовете да се срещнат, са равни на нула. Рибите са готови да споделят най-дълбоките си лични преживявания с целия свят. Всяко тяхно намерение, настроение, а още повече действие намира отражение на страницата им: „Вижте какво кученце! Разболях се. Срещнах Принца! Направих си маникюр! Тъгувам…“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар