Магическата нумерология казва кога е вашия щастлив ден и привлича късмета

промоции

Често ли се оплаквате: „Днес не ми е ден”? Съжалявате ли: „Трябваше да свърша това вчера”? Може би наистина е трябвало, но как да сте сигурни?!


Някои чувстват интуитивно своите дни. Други забелязват, че някои цифри им носят късмет. Но за да откриете щастливите си дни, трябва месеци наред да анализирате какво кога се е случило,
кое ви е донесло радост и кое – огорчение. Няма ли по-прост начин да узнаете вашите щастливи числа?

Има, разбира се! Магическата нумерология позволява да се установи цяла верига от щастливи числа за всекиго.

Главната разлика на тази от привичните нумерологични системи е в това, че тук не се отчитат буквено-цифровите съответствия, а е важен само броят на буквите в паспортните ви данни -собственото, бащиното и фамилното ви име, както и датата на раждане. И така, записвате всичко това в колонка, а до нея – броя на буквите.

Ще дадем пример с фиктивна героиня – Светла Иванова Петрова, родена на 21 януари 1972 г. Броим колко букви има в собственото, бащиното и фамилното й име: Светла – 6, Иванова – 7, Петрова – 7. След това записваме с думи деня на раждането (тридесет и първи) и също броим колко букви има в тези думи: те са 14. В думата януари има 6 букви, а в хиляда деветстотин седемдесет и втора година – 39 букви.

Запишете всичко това в колонки:
Иванова 7,
Петрова 7,
Тридесет и първи Януари 6,
Хиляда деветстотин седемдесет и първа година 39

И ето че се появиха щастливите числа на нашата хипотетична Светла Петрова: късмет й носят 6, 7, 7, 14, 6, 39.

Ако в изчисленията се появят две еднакви цифри, както е в този случай, то към едната от тях трябва да се припише 0. Тоест при двете 6 и 7 се получава 6 и 60; 7 и 70.

Можете да комбинирате вашите щастливи числа по собствено усмотрение

Можете да ги запишете във възходящ ред, за да ги запомните по-лесно. Така поредицата на нашата героиня ще изглежда по следния начин: 6, 7, 14, 39, 60, 70. Но главното е да можете да работите с тях! Как именно? Много просто.

Ползвайте ги като печеливши цифри при пускане на тото или игра на лотария.

Сравнете ги с цифрите от вашия адрес, телефонен номер и т.н., за да разберете дали живеете щастлив адрес и т.н.

Можете да подбирате благоприятни дати (за пътуване, срещи, подписване на договори и т. н.). Между другото, не е грях и да се презастраховате, като удвоите шансовете си за успех. Например нашата Светла Петрова може да си назначи важна среща не просто на 6-о число на който и да е месец (6 е сред щастливите й числа), но именно на 6 юли (6. 07), защото седмицата също й обещава успех! Може да коригира и времето: нека часовникът показва щастливите за нея цифри 14:00.

Можете да използвате две дати: едната за начало на действието, друга за неговото приключване – например да започнете диета на 7 число, а да я завършите на 14-о.

На щастливи числа можете да си записвате час за преглед при лекар, да планирате отпуск и други мероприятия

Можете да изчислите щастливите числа на свои приятели или на своя избраник (избраница): колкото повече са
съвпаденията, толкова по-голяма е вероятността за вашето съвместно щастие.

С една дума, използвайте тези цифри в практиката и ще видите, че късметът ще ви се усмихне

Обръщайте внимание също и на числата, завършващи на една от вашите щастливи цифри. За нашия пример това ще са всички числа на 6 – 6, 16,26, 36 и т. н., на 7-7, 17, 27, 37 и т. н. Такива числови редици ще носят заряда на щастието.

За случаите, когато ви е особено необходима подкрепата на съдбата, можете да съставите линия на късмета:

да изпишете поред всичките си щастливи числа и числата, завършващи на вашите щастливи цифри. Така за нашата Светла Петрова линията на късмета Ще изглежда по следния начин 6 (+16,26, 36…), 7.(+17, 27, 37…), 14, 39, 60, 70.

Запишете линията на успеха, а още по-добре я запомнете, за да може в критични ситуации да можете мислено или на глас три пъти да повторите тези числа (в краен случай ги прочетете от листа). Само не прекалявайте: ако призовавате късмета всеки ден, на Мадам Фортуна просто ще й омръзне да тича при вас за всяка дреболия и в нужния момент ще останете без подкрепа! Така че прибягвайте до този магически метод само в действително важни и решаващи моменти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар