Какъв трябва да бъде и какво ще ви донесе талисманът под формата на глобус?

Умният човек няма да отиде в планината, умният човек ще я заобиколи”, гласи народната мъдрост


И все пак, ако няма друг начин, ако обстоятелствата изискват да вървите напряко? Тогава трябва да се „въоръжите” с… глобус. Защото това е талисман, който максимално облекчава живота на своя собственик, като отстранява всички неудобства, трудности и препятствия по пътя му.

Глобусът е сферичен модел на Земята, олицетворяваща целостността на света. Именно сферичната форма – без ъгли, без начало и край, дарява глобуса с могъщество: със способността да отстранява всички неудобства и трудности. Излиза, че който държи в ръка глобус, той държи света: притежава власт (висока длъжност) и авторитет (в службата или в семейството).

Наниз с миниатюрни глобуси е прекрасен подарък за ученичка, студентка или аспирантка: за всяка млада участничка в учебния процес този талисман силно облекчава живота и плавното – обучението. Особено е полезен в навечерието на изпити, предимно кандидатстудентски.

Миниатюрен сребърен глобус на стойка ще реши проблемите с успеваемостта при не особено прилежните ученици или студенти. А в замяна ще поиска от притежателя си „невъзможното” – да не пропуска часовете и лекциите. Поставете глобуса на бюрото си, в северозападния му ъгъл. Без да усетите, предметът, който ви се е струвал скучен, ще ви заинтригува.

Часовник-глобус е най-добре да се разположи в североизточната част на бюрото

Това трябва да направи всеки, чиято работа е свързана с получаването и обработката на информация: журналисти, учени, педагози и т.н. Талисманът ще ви помогне да се ориентирате в потока от информация, да отделите зърното от плявата и да запомните само значимите неща.

Глобус-пъзел е спасение за всички, които са достигнали до задънена улица

Талисманът ще им върне трезвостта на паметта и яснотата на ума. Благодарение на подкрепата му ще откриете единствено правилното решение и ще намерите изход от затрудненото положение. Условието за успех е: мисловният процес трябва да се съпровожда с подреждане и разбъркване на пъзела.

Глобус-ключодържател е незаменим спътник на пътешественика, защото го застрахова от всички неприятни изненади и усложнения, които могат да възникнат при пътуване.

Глобус-бар безусловно ще свърши работа на бащата или на съпруга. Първо: той е много красив, Второ и главното – притежателят на подобен талисман може да не се тревожи повече, защото от този момент и завинаги му е отредена ролята на върховен бог на семейния Олимп. Главата на семейството ще получи непререкаем авторитет. Но! Използвайте властта си внимателно – не прекалявайте и не се превръщайте в самодържец. Талисманът няма да ви го прости и бързо ще ви свали от небесата на земята.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар