Виж дланите и разбери ще държиш ли в тях пари, или напразно ще чакаш да станеш богата

Дланите показват какво ще е положението с парите, трудно ли ще се забогатее или лесно ще се похарчи спечеленото


Хиромантите са единодушни, че отличителен знак за материално благополучие върху ръката на човека е триъгълникът, образуван от линиите на ума, на съдбата и на здравето, наречен по тази причина „триъгълник на парите”. Колкото е по-голям по размер и по-ясно очертан, толкова по-добре.

Дребните линии и триъгълници, разположени във вътрешността му, показват източниците на доходи

Тънките линии и разклонения, излизащи от линията на главата в посока хълма на Меркурий, характеризират човек, който знае и умее да печели пари. Признак на лесно спечелени пари са малките триъгълници, насочени с острия ъгъл към палеца. Възможността за получаване на наследство може да се определи по линиите, идващи от промеждутъка между безименния пръст и кутрето към средата на дланта.

Ако се говори за дланта като цяло, то масивната, здрава длан с квадратна форма е признак на енергичен и целеустремен човек, който знае как да печели пари. Обхождащата ясно изразения хълм на Венера линия на живота свидетелства за пламенност и за огромна жизнена сила. При наличието на дълъг палец тази енергия се утроява. А колкото повече е енергията, толкова по-богат в материално положение може да стане човек.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар