Ритуал за изпълняване на желания със свещи и тридневен пост

Преди началото на този силен ритуал за изпълнение на желания трябва в продължение на три дни да се спазва пост, като се откажете от месните продукти

Предварително се снабдете с четиридесет тънки свещи. Те могат да са най-обикновени, не е задължително да са църковни. Главното е бързо да горят. Този ритуал е най-добре да се извърши на растяща Луна, веднага след пълнолуние. Не трябва да започвате по-рано, докато малко по-късно е напълно допустимо (но не по-късно от три часа след полунощ). Желателно е да приключите преди настъпването на изгрева.

Освен свещи за ритуала ще ви трябва или чист поднос, или огледало. Огледалото трябва да е ново за разлика от подноса. И след обреда не бива да се използва по прякото си предназначение.

Върху подноса поставете всичките свещи. На пода сложете огледалото така, че свещите да се отразяват в него. След това ги запалете и внимателно вглеждайки се в пламъка им, мислете за своето желание така, сякаш без него е напълно невъзможно да живеете. Останете така, докато не догорят свещите.

След това вземете огледалото в ръце и със свои думи и от сърце му благодарете за помощта. Увийте го в червен плат и го скрийте. Можете да се оглеждате в него само в случаите, когато изпитвате силни емоции.

Тогава то ще събира енергията ви и ще ви помогне при провеждането дори и на най-сложните ритуали

Восъка също не изхвърляйте. Най-добре е да го разтопите и от него да направите нова свещ. Тя ще ви помогне да се избавяте от лошото си настроение, от депресии и неразположения.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар