Планетите помагат при неблагополучия и по време на черен период

Като че до вчера всичко е било наред, а днес върху главата ви се изсипват всевъзможни неприятности. Какво е това – черен период?


Не, просто капризи на планетите. Те, както и хората, понякога също не са в настроение.

УМИЛОСТИВЕТЕ МЕРКУРИЙ

Постоянно ви се развалят циповете на дрехите, обувките, чантата ви се късат, чадърът се губи. Милото и прилежно синче се превръща в капризен и неуправляем кал

пазанин. Котката се разболява, кучето е откраднато, папагалът е отлетял в неизвестна посока.

Според астролозите всичко това се дължи на капризите на Меркурий. Планетата се ожесточава само ако у човека са натрупани прекалено много излишни и ненужни вещи и… негативна енергия. Спешно се освободете от всичко това! Колкото повече въздух има в дома ви, колкото повече позитивни мисли се раждат в главата ви, толкова по-скоро можете да разчитате, че гневът на Меркурий ще се смени с милост.

Древните римляни го почитат като бог на търговията. И за да го умилостивите, ще трябва да се поохарчите. Купете си предмет от кехлибар (този камък се намира под покровителството на Меркурий). Поставете го на най-видно място и той ще стане талисман на вашия дом.

ВЕНЕРА ОБИЧА ЧИСТОТАТА

В семейството ви постоянно избухват конфликти? Всеки от домашните дърпа одеялото към себе си и не мисли за интересите на другите? Почти всеки ден се чупят съдове, които до този момент са ви служили с години? Как да постъпите?

Добре е да се „подмажете“ на Венера. Ще ви помогне генералното почистване. Обезателно изчистете петната от дрехите (за целта прегледайте гардероба на всички членове на семейството), както и от килимите и меката мебел. След това проветрете помещенията, като отворите прозорците и вратите поне за пет минути.

ПОКЛОН ПРЕД МАРС

Постоянно си причинявате древни травми. Ако белите картофи, ще се порежете. Ако обработвате риба, остра кост ще се забие в пръста ви. Същото се случва и със съпруга ви, когато хване в ръце чук или отвертка, за да поправи нещо в къщи. В дома ви постоянно се чупят металните предмети: ножове, вилици, кранове. И особено ключалките, които ви се налага често да сменяте. Как да постъпите?

Поклонете се на Марс, който по този начин демонстрира зловредния си характер. Снабдете си с нова дървена дъска за рязане. Забийте в нея остър стоманен нож (желателно именно този, от който най-често страдате) и поставете това малко ритуално съоръжение на място, където според вас ще привлича погледите и на домашните, и на гостите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар