Ритуали за избавяне от лоши хора и врагове

Повечето заклинания за избавяне от враговете са универсални. Те помагат не само да избегнем негативните въздействия, но и да се справим със съперничество в любовта

врагове
Тези ритуали могат да се провеждат самостоятелно или да помолите някой близък или приятел да ви помогне. Главното е изпълнителят да е настроен доброжелателно към вас и да не храни негативни чувства.

Множество заклинания и ритуали са предназначени за противос-тояние срещу различни негативни въздействия.

Едно от най-мощните е ритуалът с черни горски плодове. За извършването му е необходимо да се снабдите с различни черни горски плодове и да сварите от тях гъст кисел. След като сиропът кипне, сипете в него повече нишесте, като при това произнасяте думите от заклинанието (свободен текст). Помнете, че приблизително едно денонощие преди това трябва в спокойна обстановка да обмислите по-нататъшните си действия, като концентрирате вниманието си върху това какво очаквате да се получи като резултат. Когато киселът е готов, го изяжте. Но това не означава, че трябва да го направите наведнъж – просто яжте, когато имате желание.

Да се избавите от враговете, можете и с помощта на фотография. Такива ритуали са много подходящи, в случай че имате трудности в службата, ако някой от колегите ви интригантства по ваш адрес, пречи ви да се издигате в кариерната стълба.

За провеждането на ритуала ви е нужна снимка на недоброжелателя, на която е сам. Ако нямате възможност да се сдобиете с такава, можете да изрежете изображението му от групова фотография. За максимален ефект е необходимо ясно да насочите към обекта силно послание. На фотографията намотайте вълнен черен конец и седем пъти произнесете думите на заклинанието (свободен текст). След това завържете нишките, намотани на снимката, с три възела, като кажете: „Както искам, така и ще бъде”. След това изгорете фотографията на открит огън.

Обредът има голяма сила, затова в никакъв случай не трябва да се провежда на снимка, където освен вашия враг са изобразени и незамесени хора – те могат да пострадат. Ако враговете ви са много, но не можете да се снабдите с тяхна групова снимка, ритуалът трябва да се извърши против главния ви опонент, а против останалите се прилагат различни заклинания.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар