Числото на късмета: Кое е вашето число-талисман?

промоции

Всеки от нас има свои „щастливи” числа, които му носят късмет през живота. Но малцина знаят, че такова число талисман притежава и всяка година – трябва само да умеете да го изчислите


„Числото на късмета” за поредната година зависи от цифрите в датата на вашето раждане и от „кода” на годината. Например сте родени на 11 юли 1984 година. Събирате 1+1+7+1+9+8 + 4 = 31. Опростявате до едноцифрено число: 3+1 = 4. Това е вашето постоянно число талисман. Ако знаете кое е щастливото число на даден човек, можете да узнаете много за него.

Това е вашето постоянно число талисман. Ако знаете кое е щастливото число на даден човек, можете да узнаете много за него

Например, ако вашият „талисман” е числото 1, са ви свойствени гордост, стремеж към лидерство, желание да се откроявате, в известна степен тщеславие. Но при това сте великодушни, отговорни и притежавате чувство за справедливост.

На “единиците” ще им подхожда да носят ме-дальон във формата на слънце, на обратната страна на който е гравирана цифрата 1.

Числото 2 посочва открит, емоционален характер. .Двойките” са дружелюбни и са домошари, притежават и склонност към дипломация. Тъй като двойката е символ на Луната, за вас е подходящо всяко украшение от „лунния” метал – сребро. Например сребърен пръстен, на вътрешната страна на който е гравирана цифрата 2.

3 – числото на оптимистите. Дори силно рискувайки, тези хора обикновено винаги печелят. Освен това тройката привлича щастието и хармонията. Вие трябва да носите украшение във формата на равностранен триъгълник – например триъгълен медальон, на който да е изписана цифрата 3.

Числото 4 дарява своите „подопечни” с такива качества като своенравие и инат

Тези хора не се съобразяват особено с мнението на околните, затова пък мислят нестандартно и са много общителни. За вас е подходящо всичко, което има формата на квадрат, куб, паралелепипед или кръст. В центъра трябва да е изписана цифрата 4.

Числото 5 дарява на хората живост на ума, позволяваща им да откриват изход от всяка, дори най-сложната ситуация. „Петиците” обикновено са обаятелни, способни с всички да се разберат и при това никога не губят
индивидуалността си. За вас са подходящи медальон или брошка във вид на петолъчна звезда. На обратната страна напишете цифрата 5.

Числото 6 прави човека всеобщ любимец. „Шестиците“ получават всичко в живота леко, почти без усилия. Особено ще ви върви в онези сфери, където се налага да общувате с много хора. Трябва да носите шестолъчна звезда или изображение на равностранен шестоъгълник. Разбира се, с цифрата 6 в центъра.

7 е магическо число

Онези, за които то е „талисман”, сигурно притежават някакви ирационални способности – например умеят да предсказват бъдещето или сънуват пророчески сънища. Но в материалните дела и особено в хазартните игри това число не гарантира успех. Носете изображение на цигулков ключ (ключ сол) или равностранен седемъгълник, в който е вписана цифрата 7.

Числото 8 символизира безкрайността. На такива хора обикновено е съдено материално благополучие. В живота им няма сериозни драми, макар че и едва ли ще ги залее голямо щастие. Носете украшение от два пръстена, скрепени помежду си.

Числото 9 дарява енергичност, предприемчивост, увереност в собствените сили. Такива хора рядко играят второстепенни роли. За вас ще е подходящо украшение във вид на цвете с девет листенца или дантела, в която е вписана цифрата 9.

* * *

След като знаете своето „щастливо число”, трябва да изчислите своя индивидуален щастлив „код на годината – например настоящата 2018-а.

Съберете цифрите, от които се състои чис-лото2018:2 + 0+ 1 + 8 = 11 = 1 + 1=2. „Кодовото” число на 2018 година е 2. Бъдете внимателни и предпазливи към всякакви колективни и административни условности, към външни изисквания, задължения и йерархични структури. Общата атмосфера е на раздвоение и потискаща двойственост (в поведение, обстоятелства и ситуации). Новаторите и авантюристите трябва да бъдат по-умерени: сега не е вашето време.

След това съберете двете числа: вашето индивидуално „число-талисман” (в нашия пример това беше четворка) и числото на годината: 4 + 2 = 6. Това число може да се окаже и двуцифрено – не е беда дори да се получи и „дяволската дузина“
(13). Именно това ще е вашият годишен „талисман”.

Как да го използвате?

Елементарно. Постарайте се всички важни събития и мероприятия през тази година (ако разбира се, това зависи от вас) да определяте именно за тази дата. Търсете цветя със съответното количество листенца; носете украшения, състоящи се от толкова елементи; ако ви попадне някъде именно вашето „щастливо” число на годината, в този ден ще имате успех.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар