Как да спечелите мъжете от зодиите Рак, Лъв и Дева

промоции

Мъжете от всяка зодия си имат своите особености и предпочитания. Като ги опознаете, любовната ви връзка ще е по-хармонична


Не е много просто да разгадаете партньора си обаче, защото, освен да знаете рождената му дата, трябва да разберете и часа. Той определя т.нар. асцедент -втория зодиакален знак. Така представата за личността става по-пълна. Някои астролози дори твърдят, че след 30 години човек е доминиран точно от асцедента си.

Като сметнете 12 зодии и 12 асцедента, се получават много комбинации. Към всичко това трябва да прибавите характеристиките, които идват от самото число на рождената дата и от първата буква на името, за да научите как да спечелите и да задържите желания партньор.

Забрани: Не се самоизтъквайте пред него, не бъдете дръзка. Не го критикувайте. Той е консервативен, но вие не се подигравайте на схващанията и сантименталността му, не му намеквайте даже, че го намирате за мекушав. Ракът винаги се нуждае от насърчаване. Никога не се старайте вие да сте център на вниманието, не се натрапвайте да ви взема навсякъде със себе си.

Препоръки: Бъдете мила с него, роднините и приятелите му, любвеобилна и жизнерадостна. Правете му подаръци и се грижете за него. Докажете му колко много държите на семейството и научете наизуст готварската книга. Не бъдете разточителна с парите. Говорете с него, обсъждайте надълго и нашироко общи планове. Покажете му, че всичко се изгражда с усилията на двама ви. При спор бъдете оттеглящата се страна.

Неговите зодиакални пристрастия: Жени за любов и брак – Близнаци, Скорпион, Телец и Везни. Жени за приятелство – Козирог и Лъв.

Любими дни и дати -вторник, неделя, 3 и 8.

Лъв

Забрани: Той е изключително ревнив и властен, не го карайте дори да си помисли, че бихте могли да харесате друг. Не се опитвайте да му налагате своя вкус и своята воля. Не оспорвайте убежденията му. Лъвът има нужда от царствени усамотявания понякога – не Му натяквайте, че не е свършил това или онова. Не го ограничавайте, не го иронизирайте, не критикувайте приятелите му.

Препоръки: Ако сте нежна и романтична, не обичате да се налагате, но все пак не сте прекалено пасивна, значи сте родена за мъж Лъв. Като съчетавате ум, грация и жизнерадост, той направо ще ви боготвори. Помага и да обожавате пътешествията, да си падате по лукса и по оригиналните хрумвания. Когато намерите мъж от тази зодия, помолете го например да ви помогне в избора на подарък, тъй като ви се е сторил достатъчно изискан, за да се доверите на вкуса му. Той определено ще остане поласкан.

Неговите зодиакални пристрастия: Жени за любов и брак – Везни, Водолей, Близнаци и Овен.

Любими дни и дати -вторник, 5 и 7.

Дева

Забрани: Не бъдете прекалено агресивна, защото той не харесва мъжкараните. Мъжът Дева се увлича по чистоплътните и скромни дами с леко отнесена физиономия и невинен поглед. Имайте предвид, че влюби ли се веднъж, отърваване няма. Смятайте се вече за венчана.

Препоръки: Бъдете слаба и скромна, не предприемайте инициативи. Задължително е винаги да сте искрена с него, защото той е •голям детектив. Изключително мнителен, рано или късно ще научи истината и ще се разфучи. Мъжът Дева притежава неповторимо чувство за собственост, затова с останалите мъже недейте да фамилиарничите. Поддържайте дома в изрядна чистота, гответе. Уважавайте родителите. Никога не изпадайте в крайни настроения – той обича да избягва скандалите. Мрази да се излага пред обкръжението си, затова не бъдете надменна, прекалено импулсивна или шумна.

Неговите зодиакални пристрастия: Жени за любов и брак – Дева, Близнаци, Риби, Рак и Скорпион.

Любими дни и дати – петък, 2 и 14.

Астрологията е точна като математиката и увлекателна като роман, но преди всичко е полезна наука, от която може да разберете много за себе си и за противоположния пол, твърди Азора Райе.

Тя е написала книгата „Пълен интимен
хороскоп“, публикувана от издателство „Труд“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар