Какво да очаквате от годината на Дървеното куче – от месец февруари до месец юни

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Огненият Петел – повелителят на 2017 г., предаде поста си на Дървеното Куче


От съпоставката на качествата им (а и от характерите им) става ясно, че 2018 ще е богата на събития и промени, но за щастие, няма да може да надмине предшественика си по суета.

Февруари: месец на покой и изчистване

Пазител:ястреб
Тотеми: видра, трепетлика, сребро
Цвят: син

През февруари ще имате сили пълноценно да използвате способностите си. Заниманията с йога и медитация внасят хармония в душата ви. Често си почивайте. Сънят в този период е лечебен, затова си отспивайте добре. Имате уникалната възможност да намерите помирение и да укрепите отношенията си с близките. Прекарвайте повече заедно. Обучението и новите знания ще ви се отдават лесно. Четете и се занимавайте с умствена дейност – факт е, че хората с развит интелект са дълголетници. Постарайте се да избягвате големите покупки.

Март: месец на силните ветрове

Пазител: мечка
Тотеми: пантера, живовляк, тюркоаз Цвят: жълт

Мечката ще ви помогне да стартирате процеса на осъществяване на замисленото. Смело започвайте нови дела и проекти. Проявявайте активност и целеустременост. Девизът на мечката е „Виждам целта, не виждам прегради!“. Земята в този период се пробужда от зимен сън. Усещате прилив на сили -използвайте ги пълноценно. Главното е да запазите вярата в победата – годината едва започва и всичко интересно предстои. Заемете се със здравето си, периодът благоприятства изцелението. Посещенията при козметик, стоматолог и в спортната зала се отразяват добре на самочувствието ви. В този месец можете да се запознаете с полезни хора и да срещнете любовта си.

Април: месец на дървесните пъпки

Пазител: бобър
Тотеми: ястреб, глухарче, огнен опал
Цвят: оранжев

Преразгледайте плановете си, съставени в началото на годината, при необходимост внесете корективи. Периодът отлично подхожда за краиера, отношения, подобряване на битовите условия. Избягвайте конфликтите в семейството и в службата, проявете дипломатичност. Време за сътрудничество и уреждане на деловите
отношения. Подходящ период за придобиване на недвижимост и влагане на парични средства. През април ще успеете да приключите делата!, започнати през 2017 г.

Май: месец на пробуждането на Жабите

Пазител: мравка
Тотеми: орел, камасия, хризокола
Цвят: светлосин

Проявете търпение и издръжливост, месецът ще е напрегнат. Отделете повече внимание на децата и близките. Домочадието ви се нуждае повече от всякога от вашата грижа и любов. Нека в дома ви има повече слънчева светлина, при необходимост сменете пердетата. През май ще получите подсказка как да осъществите мечтата си. Не я пропускайте!

Юни-месец на посева

Пазител: жаба
Тотеми: кълвач, шипка, карнеолоникс Цвят бял

Прекрасно време за изчистване на себе си и на околното пространства. В службата и у дома направете генерално почистване. Поправете неработещите уреди, както и отношенията. Това, което не подлежи на ремонт, изхвърлете. Прекратете общуването с хора, които ви причиняват дискомфорг. По-често контактувайте с вода – тя е изпълнена с особена лечебна сила. Лесно се освобождавате от старите обида, унинието и депресията.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар