Как да премахнем лошата миризма от обувките? Вижте тези съвети!

Милиони хора по света са изправени пред този проблем

Вероятно мнозина от вас се опитват да се преборят с неприятния аромат, който идва от обувките.

Може би вече сте опитали редица методи и средства. Не губете надежда, защото наистина съществуват начини, които ще ви избавят от този проблем. Освен това не е нужно да давате излишни пари.

обувките

Да премахнем неприятната миризма от обувките

Неприятният аромат, носещ се от обувките, е проблем, с който се сблъскват милиони хора по света. Заради забързания начин на живот, мнозина не намират време, за да обърнат достатъчно внимание на ходилата си и резултатите са налице.

Не е изключено обаче да имате отлична хигиена на тази част от тялото и отново да сте изправени пред същия проблем.

Един от основните проблеми е, че ходилата ни постоянно се потят. По този начин създават влажна среда, която е идеален развъдник на различни бактерии и гъбички. В резултат на това се появява лошата миризма и инфекциите.

За щастие съществуват редица средства, които биха могли да решат проблема.

Ето и някои от тях:

Котешка тоалетна

Силиконовите гранулки от котешката тоалетна не са сред най-разпространените начини за решаване на този проблем, но със сигурност действат. Силиконът ще поеме цялата влага от обувките ви и по този начин неприятната миризма ще изчезне.

Сипете малко от силиконовите гранулки в два чорапа. Завържете ги и ги сложете по един във всяка обувка. Оставете ги да престоят цяла нощ. Прилагайте процедурата докато не се избавите изцяло от неприятната миризма.

Сода бикарбонат

Колкото и невероятно да ви се струва, тя също е мощно средство за борба с този проблем. Антисептичните й съставки ще унищожат бактериите. Освен това содата ще попие излишната влага.

Сипете малко сода в обувките си и я оставете цяла нощ. Повторете тази процедура три вечери и проблемът е решен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар