Как да премахнем лошата миризма от обувките? Вижте тези съвети!

Ти лайф за Лекува

Милиони хора по света са изправени пред този проблем

Вероятно мнозина от вас се опитват да се преборят с неприятния аромат, който идва от обувките.

Може би вече сте опитали редица методи и средства. Не губете надежда, защото наистина съществуват начини, които ще ви избавят от този проблем. Освен това не е нужно да давате излишни пари.

обувките

Да премахнем неприятната миризма от обувките

Неприятният аромат, носещ се от обувките, е проблем, с който се сблъскват милиони хора по света. Заради забързания начин на живот, мнозина не намират време, за да обърнат достатъчно внимание на ходилата си и резултатите са налице.

Не е изключено обаче да имате отлична хигиена на тази част от тялото и отново да сте изправени пред същия проблем.

Един от основните проблеми е, че ходилата ни постоянно се потят. По този начин създават влажна среда, която е идеален развъдник на различни бактерии и гъбички. В резултат на това се появява лошата миризма и инфекциите.

За щастие съществуват редица средства, които биха могли да решат проблема.

Ето и някои от тях:

Котешка тоалетна

Силиконовите гранулки от котешката тоалетна не са сред най-разпространените начини за решаване на този проблем, но със сигурност действат. Силиконът ще поеме цялата влага от обувките ви и по този начин неприятната миризма ще изчезне.

Сипете малко от силиконовите гранулки в два чорапа. Завържете ги и ги сложете по един във всяка обувка. Оставете ги да престоят цяла нощ. Прилагайте процедурата докато не се избавите изцяло от неприятната миризма.

Сода бикарбонат

Колкото и невероятно да ви се струва, тя също е мощно средство за борба с този проблем. Антисептичните й съставки ще унищожат бактериите. Освен това содата ще попие излишната влага.

Сипете малко сода в обувките си и я оставете цяла нощ. Повторете тази процедура три вечери и проблемът е решен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар