Странни явления се случват заради потока на времето

Времето е точно толкова необяснимо за съвременните учени, колкото е било и за пещерните хора


СТРАННИ ЯВЛЕНИЯ И МЕСТА

През 90-те години на миналото столетие се случва нещо необяснимо. Двама овчари прекарват стадото си през място, ползващо се с мрачна слава и наричано Дяволското леговище. Единият присяда за малко да си почине, а приятелят му се отдалечава за няколко минути. Когато се връща, вижда овъгления труп на другаря си.

Такива случаи поставят изследователите в задънена улица със своята парадоксалност, тъй като дрехата на жертвата и предметите около нея остават напълно непокътнати. Особен интерес заслужава фактът, че произшествието се случва в типична аномална зона, където понякога се наблюдават необясними явления

Местата, притежаващи различни паранормални свойства, не са малко на нашата планета. В някои от тях редовно изчезват хора. Има и документирани свидетелства на завръщане на попаднали в подобни портали след дни или дори години. Интересен е фактът, че при завръщането си тези хора са убедени че са отсъствали съвсем кратко.

Така например известен е случай, когато човек се разхожда в двора си и изчезва буквално пред очите на множество свидетели. След няколко години той се появява на същото място сякаш от нищото и разказва, че е отсъствал само няколко минути, като през това време се е намирал в странен тунел.

Доста популярни са също легенди, според които хора попадат на приказни места, където прекарват само един ден, а когато се връщат, откриват, че в дома им са изминали години или дори векове. Независимо че между подобни явления често не може да се открие сходство, те могат да са породени от обща причина, а именно – смущения в потока на времето.

Съществува теория, според която при са-мовъзпламеняването на хора времето за тях се ускорява с невероятна сила, в резултат на което буквално ги изгаря. Що се отнася до изчезвания-та, някои изследователи също са склонни да смятат за причина за този феномен аномалиите в потока на времето – т.нар. хронални „ями”, „гънки”, появяващи се по неясни причини на определени места.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар