Сатурн в Козирог: страхове и взаимоотношения

Как ще се развият взаимоотношенията, когато Сатурн е в Козирог и как това ще окаже влияние на нашите страхове

САТУРН В КОЗИРОГ: ОТНОШЕНИЯ

Хората, които имат постоянна връзка, но не уважават партньора си, особено тези, които преследват лични цели или си играят с чувствата на другите, ще се набодат на рогата на Козирога. Тези, които са уморени от самотата, ще имат време за срещи. При това не се притеснявайте да направите това, за което отдавна мечтаете – смелостта ви ще бъде оценена.

САТУРН В КОЗИРОГ: СТРАХОВЕ

Сенчестата страна на Сатурн в Козирог предизвиква особено безпокойство в най-уязвимите сфери от живота ни.

На влиянието му са подложени в различна степен всички хора, като преди всичко това е свързано със зодиакалния знак и годината на раждане на човека.

Особено чувствителни към влиянието на планетата ще бъдат Козирози, Раци и хората, родени в периода 1952 — 1954, 1959 – 1962, 1981 – 1983 и 1989 – 1990 година. Засилва се безпокойството и сред онези, чиито най-големи страхове са да не останат самотни или без пари. Ако постоянно се опасявате да не изгубите скъпи вещи, пари, кариера, престиж, отношения или здраве, знайте, че това е просто влиянието на Сатурн в Козирог.

Не вземайте прибързани решения. Единственото, което можете да направите, е да не се поддавате на негативната енергия и да се опитате да се сдобиете с още от това, което вече имате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар