Кога е най-добре да се разделите?

Ако я карате по инерция, навярно трудно ще вземете решение да се разделите


Но, ако въпреки това си задавате въпроса дали да останете или да си тръгнете, имайте предвид тези важни сигнали за края на връзката ви, който дебне зад ъгъла

Не се смеете на шегите му

Някога слушахте историите и вицовете, които ви разказваше, оценявахте чувството му за хумор, отвръщахте и вие с чувство за хумор. Сега се дразните. Ако отвръщате на шегите му, то е по-скоро с ирония.

Макар на пръв поглед да ви се струва несериозен, този признак е доста тревожен. Той издава, че не само не сте влюбени, ами губите и уважението си към партньора. Защото доброто възпитание изисква да се засмеете на шегата и на непознат човек, дори да не е смешна. Просто за да не го обидите. Изглежда не ви интересуват чувствата на вашия човек, щом не събирате сили да се преструвате.

Преставате да се грижите за себе си

Всяка влюбена жена иска да изглежда възможно най-добре, за да очарова мъжа си, а другите мъже да му завиждат заради нея. Когато престане да го прави достатъчно старателно, причините обикновено са две. Или не я интересува дали той я харесва, защото тя е престанала да го харесва. Или дотолкова се е потопила в рутината на връзката, че е забравила най-същностната част от женското си начало – да изкушава мъжа. Нито една от двете причини за неглижето не говори за силна любов.

Сексът не е същият

Това е съвсем недвусмислен признак. За жените любовта и сексът са много по-неразривно свързани отколкото за мъжете. „Боли ме главата“ и прочие алибита на нежеланието за интимност наистина издават отслабнали чувства. Така че мъжете не без основание стават подозрителни, като ги чуят, макар че жените невинаги си дават сметка точно какво казват, като отказват, обясняват сексолозите.

Един-два сигнала може да са случайност, но за повече няма какво да си затваряте очите. Малцина партньори успяват след 5, 10 или 20 години да запазят любовта си силна като в началото на връзката. Бедата е, че повечето от 10-те признака подсказват за по-сериозни проблеми от отслабнали чувства – дефицити на доверие, споделяне, интерес и т.н. А още по-голямата беда е, че тези дефицити ще стават все по-гол еми и по-болезнени, ако навреме не си дадете сметка за тях и не решите какво ще правите – дали ще се разделяте с разлю-бения партньор, или ще разбуждате заспалите чувства.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар