4 сигнала, че любовта я няма между вас

Любовта може да си тръгне внезапно. А може да даде някои сигнали, че вече не е тук. Важно е да разчетете правилно посланията на любовта

любовта
Любовта не може да се пази вечно. Все идва един момент, след който тя си тръгва. Ето четири сигнала, които ще ви предупредят за това

Не питате „Къде отиваш”, „Кога ще си дойдеш“

Тези въпроси плюс „Какво прави“, „За какво мислиш“, „Какво гледаш във фейсбук“ – сещате се за още, са любими на жените и омразни на мъжете. Ако вече не се интересувате как партньорът ви прекарва времето си без вас, това е предупредителен сигнал.

Вече не ревнувате

Винаги се дразнехте, когато той се заглеждаше по някоя впечатляваща жена на улицата. Или просто по някоя. Разпитвахте го подробно за новата колежка, за да разберете дали не я харесва по така. И направо побеснявахте, щом същество от женски пол проявяваше интерес към него. Дотук може би причината е, че вече му имате пълно доверие. Но ако не ви пука даже като виждате, че той флиртува, няма съмнение – това е безразличие.

Ядосвате се, че ви търси

Получавате съобщение или телефонът звъни – любимият е, а вие нямате желание да разберете какво ви пише или да говорите. Да речем, че може да се случи, когато сте много, много заети. Но нали не сте постоянно много, много заети. Може би всъщност изпитвате досада? Е, тя въобще не се връзва с любовта.

Губите интерес към общото хоби

Дори да сте се престрували, че умирате от удоволствие да ходите на опера,
защото той обича, нежеланието пак да го придружите показва, че вече не сте готови да правите жертви, за да бъдете заедно.

Най-трудното е да се живее в брак без любов, уважение, съпричастие. Навикът, изгодата, изтърпяването заради децата не са достатъчен мотив една жена да се примири да бъде нещастна.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар