Тибетска мантра за привличане на пари

Тази тибетска мантра за привличане на пари може и да ви помогне да постигнете в живота онова, което най-много желаете


7—7—5—3—1—9—1 —тази мантра е достигнала до нас от тибетските монаси. Тя привлича в живота пари и други материални блага. Трябва да се произнася по 7 пъти в течение на 7 дни. Произнася се така: „Седем, седем, пет, три, едно, девет, едно“.

За привличане на благосъстоянието в живота съществува и още един ритуал. На малко парче хартия напишете 7753191. След това закопайте бележката в саксия с пръст и кажете три пъти: „Земята с богатства е пълна, в теб сега е моята мечта“. След три дни посадете в саксията семената от някакво растение (по-добре е да са покълнали, за да се хванат със сигурност). Всеки път, когато ги поливате, повтаряйте по три пъти: „Вода и земя, съживете семената“. На всеки 3 дни поднасяйте саксията до отворен прозорец и произнасяйте три пъти: „Ти, въздух, си ми нужен както светлината – нека моята мечта изгрее“.

Когато в саксията се покаже растението, запалете малка свещ и кажете 3 пъти: „Гори, огън, изгаряй и унищожавай нищетата, нека се увеличават кълновете, които крият дървото на парите. С него ще процъфтявам, ще привличам богатството и парите“.

Изчакайте свещта да догори, след което изхвърлете остатъка й по-далеч от дома. Вече имате персонално растение на благосъстоянието.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар