Каква ще бъде следващата година: предсказания и прогнози

Почти всеки човек си задава въпроса каква ще бъде следващата година? С какво ще ни изненада 2018-та?

каква ще бъде следващата година
Във всички времена хората са те делили на две групи – скептици и такива, които вярват в предсказания. Независимо че живеем във века на техническия прогрес и информационните технологии.

Сред нашите съвременници, обаче има и такива, склонни да се доверяват на предположенията на ясновидци. Колкото и да е странно, предсказанията за 2018 година напоследък вълнуват не само любителите на мистични истории.

Политическата, икономическата и екологичната ситуация от последните години е сериозен повод да се замислим. Какво да очакваме през предстоящата година и за какво конкретно да се готвим ние, в славянските страни?

Финансовите аналитици и политическите психолози дават свои прогнози, но както винаги екстрасенсите имат собствено мнение по този въпрос. Разбира се, техните предсказания в много отношения са мъгляви, а някои от тях звучат неточно и дори странно. Но те помагат да узнаем какво да очакваме в бъдеще, което, съгласете се, също е полезно.

КАКВА ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА?

Много от предсказанията за 2018 г. имат общ и черти. Ако се анализират най-честите прогнози, може да се каже, че пред човечеството предстоят изпитания във вид на земетресения, наводнения и друга климатични катастрофи.

Друга опасност ще бъде нова болест, която ще отнеме живота на много хора, тъй като дълго няма да бъде открито лекарство за борба с нея. Освен това най-силните екстрасенси предсказват, че предстои сблъсък на Земята с астероид, който ще промени климата на планетата.

Ясновидците предричат и усложнение на военната обстановка в света. През 2018 г. какго никога ще е актуален въпросът за предотвратяване на трета световна война, много локални конфликти ще се изострят и различни страни ще се сблъскат с тероризма.

Сред предсказанията има и доста смели, в които е трудно да се повярва.

Например съществува прогноза, че през 2018 година на територията на САЩ ще кацнат пришълци, които не само че няма да атакуват човечеството, но и ще помогнат да се решат много от съществуващите проблеми.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар