Развържете кармичните възли, променете съдбата си сами!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Можете да се научите сами да развързвате и кармичните възли

кармичните възли

Развържете кармичните възли, променете съдбата си сами!

И отново пред вас е коридор. Но не хоризонтален, отиващ в дълбините на миналото, а вертикален, с извита стълба във вътрешността… А може би това е своеобразен асансьор? Странната машина пълзи по вертикална тръба, отнася ви в тайнствените пространства на минали животи… Нека всеки види това, което ще му се яви, защото всеки човек има свой собствен път към предишните въплъщения, към онези животи и съдби, които е преминала душата.

Влезте в този асансьор или започнете да се спускате по стъпалата. А може би някои от вас няма да се спускат, а ще се издигат? И това е възможно. Главното е да се настроите и да тръгнете на път.

Отначало се движим по линиите на настоящия живот

Спомнете си във всички подробности вчерашния ден – от момента на пробуждането до минутата, когато сънят е затворил клепачите ни. По-вчерашния, някой ден от миналия месец… преди половин година…

Мислено прехвърляйте дните и навярно ще намерите такъв, който особено ярко сте запомнили – ден, който лесно можете да преживеете отново, с цялата пълнота на усещанията. Бавно се плъзгате в миналото. Сватба… Денят на раждането на вашето дете… Денят на приемането ви за студенти… Последният училищен звънец. Първите детски спомени… Още по-далече, по-далече!

Нека се появи пауза, дълга ивица тъмнина и тишина

Машината беззвучно се плъзга, стъпалата под краката почти не се усещат, чувствате само движението – нанякъде… Вие сте смътен спомен за самия себе си. Накрая пред вас мъждутка светлина, вижда се открехната врата. Влезте в нея.

Попадате в стая, окичена с костюми. Можете да намерите какво ли не: скафандър на космонавт или рокля от времето на мадам Помпадур, мантия на учен и дрипи на просяк. Премервайте дрехите, докато не намерите тази, която ви е по размер, в която се чувствате в „своята кожа”. И тогава ще нахлуят спомени: сякаш се е отворил прозорец, от който тихата стая се изпълва с поток звуци от улицата. Значи сте си спомнили какви сте били в минал живот.

Разбира се, вашата душа най-вероятно е преминала не едно въплъщение, а цяла поредица. Но това връщане ще ви позволи да попаднете именно в онзи живот, в който са се образували кармичните възли, които ви пречат сега. Възлите, които сте призвани да развържете.

Отдайте се на спомени. Най-често това са картинки от изминал живот, които отначало нищо не означават. Но постепенно започвате да улавяте връзката между събитията, появяват се образи, свързани с някакви проблеми: конфликти с някого, който ви е бил близък тогава, срив, довел до безпаричие, мъчителни незавършени отношения…

Внимание, две важни забележки!

Първо, всичко това се получава не отведнъж: възможно е да са ви необходими няколко опита, преди да започнете да чувате и да виждате нещо. Аори на тренинги, където специалистът въвежда участниците в нужното състояние и помага на хората да преодолят пространствата между въплъщенията, не всички успяват от първия път.
И второ, често първите костюм, който човекът избира, съответства не на реалното минало въплъщение, а на онзи идеален образ, който той рисува подсъзнателно за себе си…

смайлийн

Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и паник атаките

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар