Зодии и работа: как зодиакалните знаци от Везни до Риби трябва да си търсят работа?

Пред нас стои проблемът с кой крак да направим първата крачка към новата и по-добра работа! Това важи с пълна сила за човека, който се опитва да се си намери подходяща работа…

работа
Има няколко начина да заемете мястото си в деловия свят. Този, който изберете, ще зависи от вашите личностни особености. В този случай знаците на Зодиака отново ще ви покажат пътя…

ВЕЗНИ

Най-големият проблем в търсенето на работа за вас е да решите къде искате да работите и какво. Можете да загубите много време, преценявайки преимуществата на отдавна утвърдени на пазара организации пред малките фирми. Напишете на лист плюсовете и минусите и на едните, и на другите, преди въобще да започнете да търсите работа. Заплатата и премиите ще са по-големи в големите фирми, но в малките има по-разнообразна работа и повече шансове за растеж в кариерата. Сигурността е по-висока при отдавна опериращите на пазара компании, но там е много по-жестока конкуренцията, ако смятате да правите кариера.

Решете кое за вас е по-важно, и след това изберете. Не се разпилявайте, обръщайки се към всяко място, готово да приеме молбата ви.

СКОРПИОН

Независимо какво ще предприемете, вие ще си намерите работа тихо. След старателно изучаване на ситуацията ще разберете, че фирмите, занимаващи се с подбор на кадри имат точна информации за добрите вакантни места. Разбира се, имате достатъчна квалификация, за да направите кариера.

Както и при Овена, вашата самоувереност ще ви отведе далече, дори и току-що да сте завършили шестседмичен курс за секретарки. В такъв случай просто ще изброите всичките си високи постижения до момента и ще разкажете колко добре сте се учили в училище, представяйки всичко така, сякаш опитът в работата е остаряло, почти средновековно понятие. Внимание: не бъдете прекалено самоуверени, когато разговаряте с потенциалния си работодател.

СТРЕЛЕЦ

Несъмнено вие правите всичко по своему. Но и каква е разликата, ако получите работата, която искате. Всички, които ви наблюдават, дори не биха си помислили, че сериозно си търсите работа. Ще споменете пред приятели за намеренията си, а тъй като те са много, лесно и бързо ще опипате почвата. След това ще продължите да си живеете живота, докато не настъпи щастливият ден и не ви съобщят, че на едно място търсят човек, обичащ да работи с хора. И вие магически ще се окажете назначени.

КОЗИРОГ

Твърдо вярвате в истината, че не е важно какво знаеш, а кого познаваш. След като сте решили, че искате да започнете работа (или че трябва да го направите), ще се свържете с познати, които работят на добри места. От тях ще се опитате да получите информация за възможни вакантни длъжности. Веднага ще отхвърлите информацията, която ви се струва, че няма да доведе до нищо, и ще запомните всичко, което ви интересува.

След това ще се заемете с най-привлекателните свободни места.
Без колебание споменавайте фамилиите на всички, които познавате, които според вас могат да ви помогнат да получите желаната длъжност. Всеки, който поне малко ви познава, ще е щастлив да ви препоръча на всяка длъжност, която вие смятате, че е по силите ви.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят ще избере най-нетрадиционния път в търсене на работа – и въпреки това най-ефективния. След като сте намерили нещо подходящо, ще се запознаете с работник от фирмата и приятелски ще се информирате. А ако мястото и след това ви се струва подходящо, ще предприемете необходимите мерки, за да бъдете назначени.

РИБИ

Тъй като сте разностранна личност, ви е трудно да вземете решение коя именно страна от себе си да демонстрирате, когато лице в лице се срещнете с потенциалните си работодатели. Не е ясно кое е по-добре – да бъдеш агресивен или сдържан. Най-добрият начин за Рибите е съставянето на писмена молба. Вие не искате да поемете инициативата като Телеца, но ще отговорите на обявите, които ви се сторят подходящи. Ще ви е интересно да се опитате да си намерите работа, за която практически нищо не знаете. Умеете да се представяте интересно и добре в писмен вид. Със сигурност ще бъдете поканени на интервю. Но за Рибите е много важно да им се обадят и да им назначат среща, тъй като те не обичат да чукат на затворени врати.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар