Какво е влиянието върху човека на пролетните и есенните равноденствия?

В астрологията съществува изразът „Слънцето се намира в екзалтирано състояние”. Това означава, че, когато се разполага в знака Овен, небесното светило е в най-хармоничното си положение

Учените са успели да докажат влиянието на пролетните и есенните равноденствия, на зимните и летните слънцестояния, както и на лунните и слънчевите затъмнения върху състава на човешката кръв. Оказва се, че той се променя в известна степен. А тъй като огненият знак Овен се управлява от Марс, измененията в кръвта имат пряко отношение към него. Стихията на Огъня притежава кардинален характер и постоянно се стреми нагоре. Затова на 20 март тази година всичко живо на планетата ще бъде надарено с мощна живителна енергия.

Празникът е смятан за магически още от древността. Според преданията в този ден върху съдбата на човека могат да влияят дори собствените му мисли. Затова трябва да мислим изключително и само за хубави неща. Изясняване на отношенията, конфликти, прояви на злоба, агресия и гняв могат да доведат до сериозни проблеми. Не се препоръчва и да изпадаме в униние, да тъгуваме, иначе боговете ще се разсърдят и няма да ни дарят със своите блага. Трябва да посрещнем пролетта колкото се може повесело и пищно. Колкото по-богата е трапезата и повече гости има на нея, толкова по-щастлива и успешна ще е годината за домакините.

Дори на лютите си врагове не трябва да желаем зло в деня на пролетното равноденствие. Специалисти уверяват, че лошите мисли и злите думи, казани по адрес на някого другиго, Могат да му причинят сериозни неприятности. При това всичко лошо, изпратено на другите, обезателно ще се върне удвоено при нас!

Пролетното равноденствие е едно от най-удивителните природни явления. Хубаво е, че до наши дни е запазена информация за традициите, които са почитани, и как е отбелязван празникът на пролетта в древността. В този ден всеки може да се нахрани от неизчерпаемия източник на космическа енергия, да укрепи здравето си, да подобри материалното си положение. И когато стане сутринта, да каже: „Здравей, слънце!”.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар