Карта на желаният – правила, които трябва да спазвате за сбъдване на желанията

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Карта на желанията може да си направи всеки – без значение дали вярва или не

Карта на желанията са имали всички велики хора. Защото тези карти постоянно са им напомняли какво искат да постигнат в живота.

Карта на желанията се изработва на растяща луна или на новолуние.

Чудите се какво представлява самата карта? Трябва да имате картон с размери заедно с рамката 68 х 68 см. оформяте рамка от чисто дърво, и на картона започвате да изобразявате със снимки или картинки онова, което желаете. Например – искате детето ви да е здраво. Слагате негова снимка и картинка за голямо вековно дърво.

Повече за това как да изработите Карта на желанията – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

• Не си присвоявайте чужди карти на желанията. Не карайте друг да ги прави вместо вас, тъй като никой не би могъл по-добре от вас да знае за какво именно мечтаете, каква е картинката на бъдещето в главата ви.

• Можете да направите своята карта на желанията заедно с вашите близки – можете да направите и семейна карта на желанията.

• Разполагайте върху картата на желанията само позитивни събития; не желайте никому зло или нещо лошо.

• Желателно е колкото може по-често да гледате картата на желанията – този метод се отнася към областта на „визуализация на желанията” – всеки ваш поглед към картинките предизвиква определени стремежи и намерения в подсъзнанието, които Вселената чува и изпълнява.

• Вие привличате влаганото от вас в смисъла на картинките – това, което асоциирате с тях, затова не е прието картата на желанията да се показва на всички приятели – особено на онези, които могат да ви се присмеят скептично, тъй като негативният заряд може да развали вашата настройка и да подкопае вярата ви.

• Можете да направите карта на желанията за една година и да я озаглавите по съответен начин или пък да направите „оборотна” карта, когато изпълнилите се желания постепенно биват заменяни с нови.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар