Как да си намислим желание, което да се сбъдне?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Най-напред си направете карта на желанието


Първото, което трябва да направите преди началото на съставянето на картата на желанията, е да си изясните плановете и целите и да помислите какво искате всъщност: от колко пари имате нужда, за какво семейство мечтаете, деца, съпруг(а), здраве, къде желаете да отидете и т. н. След това можете да преминете към съставянето на картата на желанията.

Вземете хартия или картон и ги разделете на девет части според фън-шуй. Можете да оцветите всяка част с различен цвят.

Ще ви трябват различни изрезки от списания, снимки на събития и предмети, които бихте искали „да привлечете” в живота си. С материалните предмети нещата са ясни, но как да се изобрази например омъжване или богатство? Не се препоръчва нанасянето на парични знаци като символ на богатството – по-ефективно е да нанесете това, което асоциирате с начина на живот на богатия човек: богато обзаведени жилища, скъпа яхта или кола и т. н. Важно е да осъзнавате, че парите не са цел, целта е това, което ще можете да купите с тези пари – именно това трябва да нанесете на картата. За да изобразите сватба, брак или щастливи отношения, намерете картинка, на която е изобразена щастлива двойка и сложете върху съответния партньор собствената си фотография. При страстно желание да отслабнете, залепете лицето си върху строен модел.

Когато съберете необходимите изображения, започнете да правите колаж, като се съобра-
зявате със следните правила.

1. На картата не трябва да се поставят едновременно повече от десет различни желания. След изпълнението на някои от тях можете да ги заменяте с нови/Или пък да дочакате да се изпълнят всички и да си направите нова карта на желанията. В един период можете да имате само една карта на желанията, за да може съзнанието да не се „разсейва”, а да остава фокусирано върху тесен кръг желания.

2. Никога не поставяйте върху картата изображения, за които не сте убедени, че желаете: нежеланият робот прахосмукачка е все пак половин беда, а какво ще правите с нежелано дете или съпруг(а)?

3. Вземете голям лист хартия (формат АЗ и по-голям). Фона можете да оцветите във всякакви цветове или да оставите бял. Разположете изображението така, както желаете, опитайте различни комбинации, преди да ги залепите. Можете и да напишете по нещо под картинките.

4. Когато картата ви е готова, окачете я на място, където най-често ще можете да я виждате – в дома или в службата, ако не ви притеснява, че ще я видят колегите ви. Освен обичайното съзерцаване трябва най-малко два пъти на ден да сядате срещу нея за по 10-15 минути, да избирате едно от желанията и да си представяте със затворени очи, че вече притежавате този предмет или нематериален обект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар