Три цвята щастие – ритуал за любов и късмет

Всеки има свое разбиране за щастието. С нещастието нещата са по-ясни: объркан личен живот, безпаричие, проблеми с работата, децата, родителите

ПЛИТКА ЗА КЪСМЕТ

В период на растяща Луна при изгрев слънце запалете жълта или златиста свещ, вземете три вълнени или памучни ленти с еднакъв цвят и изплетете от тях плитка. Докато плетете, кажете на глас или мислено: „Моля те, светило, освети моя слънчев път за късмет, щастие, любов. Нека в тези нишки се вплетат твоите могъщи сили. Дари ми помощ!“. В продължение на седем дни постоянно носете тази плитка със себе си. А след седмица тя ще започне да привлича към вас енергията на щастието и успеха и ще ви защити от отрицателно въздействие.

НАРИСУВАН СВОЕТО ЩАСТИЕ

Има и друг действен способ за освобождаване от неприятностите и привличане на любовта и щастието в живота. Купете три химикалки: зелена (цвят на здравето), червена (цвят на любовта) и черна (символ на неуспехите, лошите спомени, отрицателните емоции).

На намаляваща Луна вземете вана със сол, постарайте се да се успокоите, а след това седнете на масата и пригответе чист лист хартия. Максимално се концентрирайте върху проблема, от който искате да се избавите. Ако е заболяване, ще ви трябва зелената химикалка. Ако са комплекси, страхове, житейски неуредици -черната. Много е важно мислите ви да бъдат съсредоточени върху определена ситуация – не се опитвайте да уредите всичко едновременно.

Да предположим, че целта ви е да се излекувате от конкретен здравословен проблем. Помислете за това, представете си, че сте абсолютно здрави, а болестта завинаги ви е напуснала. Когато почувствате, че в главата ви няма никакви странични мисли, с твърда ръка поставете точка върху хартията. И продължавайки да се концентрирате върху своята задача, започнете да рисувате бързо кръгове обратно на часовниковата стрелка – сякаш навивате кълбо. Можете да затворите очи, да отклоните поглед от рисунката си – не е важно колко красиво и правилно ще се получи изображението, главното е самият процес. Когато усетите облекчение, спрете да рисувате. Ако добре се съсредоточите, проблемът може да изчезне веднага от живота ви. Но често трябва да проведете няколко сеанса, за да приключите окончателно с него.

Същата техника трябва да се използва и ако главната ви задача е да се избавите от негативни .преживявания, конфликти, дългове и т.н. Само не ще имате нужда от черната химикалка.

Ако мечтаете да привлечете вниманието на любим човек, трябва да извършите магическото действие на растяща Луна. Само че в тази ситуация трябва да „намотавате кълбото“ по посока на часовниковата стрелка. И разбира се, ще вземете червената химикалка.

След като усвоите тази магическа техника, ще можете на ментално ниво да решавате всякакви проблеми и да привличате желаните събития в живота си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар