Мистериозните изчезвания на хора не са разгадани и до днес

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

През XVIII в градчето Таноне в Сицилия живее уважавания занаятчия Алберто Гордони

В един ден на 1753 г. той върви из двора и неочаквано се „изпарява” пред очите на съпругата си, Занети и много други свидетели.

Точно 22 го по-късно Гордони се появява на същото място, където е изчезнал. При това твърди, че никъде не е бил. Изпратен е в психиатрична клиника за лечение…

През 1973 г. се наблюдава същият феномен. Аюб Окоти от Кения изведнъж се появява след внезапното си изчезване преди… 27 години. нищо не се е случило, пита изумените си роднини: „Яденето готово ли е?”.

Той е издирван безуспешно години наред из цяла Източна Африка. Накрая опитите да бъде открит,са прекратени и Аюб е обявен за мъртъв. Той е погребан „задочно”, като са спазени надлежно всички необходими ритуали.

През 1983 бащата умира, завещавайки всичко на другите си деца. Изгубила надежда да види съпруга си жив, жена му си тръгва с детето. Когато се появява мистериозно, Аюб заварва само сестра си, брат си и стогодишната си майка, ослепяла и прикована на легло…

На 30 юли 1960 година в провинция Онтарио (САЩ) буквално пред очите на околните изчезва 13-годишно момче. След четири денонощия се появява на същото място. Къде е било и какво се е случило с него, така може да си спомни.

През 1975 в медиите нашумява случай с изчезването на авиолайнер за минути. Захождайки за кацане на летището в Маями (САЩ), самолетът със 127 пътници на борда изчезва за 10 минути от екраните на локаторите и от радиоефира. След това се появява „от нищото” заедно с екипажа и пътниците. Оказва се, че часовниците на всички на борда се изостанали с 10 минути.

Преди този описан в много източници класически случай във въпросната зона на полети нееднократно е фиксирано появяване на самолетите по-рано от предвиденото. Но никой не отдава съществено значение на този факт…

Освен за мистериозни изчезвания има съобщения и за странни на вид хора, появяващи се сякаш от небитието. Класически са историите, описващи подробности подобни феномени.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар