10-те модни тенденции за лято 2017 (страхотни са!)

Всеки сезон си има задължителните модни хитове. Това лято ни обзема романтика и свежест с голи рамене, ефирни материи, флорални мотиви и сламени шапки.

Ако трябва да подберем 10-те най-горещи тенденции за следващите месеци, задължително започваме с гащеризона. Той се настани удобно в гардероба още миналото лято, а този сезон го виждаме с леки промени –

лято 2017

Всеки сезон си има задължителните модни хитове

широки крачоли с миди дължина до средата на прасеца и десен на едро райе. Всякакви геометрични и разноцветни шарки са на почит този сезон, за по-нежните дами флоралните мотиви също са горещ тренд.

Към тази визия спадат и роклите с голи рамене или паднало рамо. Последното предложение на дизайнерите за задължителните (must have) дрешки в гардероба е широкият панталон. Дължината е или до петата или до средата на прасеца, с висока талия и вееща се кройка.

За плажа също си има неоспорими фаворити. Всяка модна поклонничка този сезон има и поне един цял бански в гардероба. Вариантите са наистина много – с дантели, прорези, щампи, ресни и т.н. Другият хит си остават долнището с висока талия. Към плажните аксесоари това лято добавяме сламената шапка с малка периферия. Нея спокойно можете да носите и в града, понеже тя успя да превземе модния подиум.

За да е завършена перфектната плажна визия, са нужни и слънчеви очила. А този сезон щурите модели са на почит. Не се стеснявайте да подберете шарени рамки или пък с впечатляващи геометрични декоративни елементи.

Малката чантичка е друг аксесоар, в който се влюбиха дизайнерите тази година. Колкото по-кокетна и мъничка е – толкова по добре, пише „Тeлегрaф“. В нея се събират само най-важните неща – телефон, ключове, червило.

Украсата й е наистина богата и идва с прикачени към нея цветя, плюшени играчки, шалчета, вериги, кожени апликации и каквото още ви хрумне.

Що се отнася до обувките пък – задължителните модели са еспадрили на висока платформа и т. нар. „налъми“. Вторите са равни чехли със затворени пръсти (заострена форма отпред) и изцяло отворена пета.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар