Как да тълкуваме цифрите според Кабала?

промоции

Цифрите ни заобикалят отвсякъде: часовници, показанията на различни прибори, разписанията на влаковете, компютърните технологии

Как да тълкуваме цифрите според Кабала?

Но числата имат не само информационна роля в живота ни. Тяхното влияние върху развитието на събитията е много по-дълбоко, а връзките, с които обединяват различни обекти – много по-широки, отколкото можем да предположим.

Хората са обърнали внимание на това от незапомнени времена, а изучаването на тънките връзки води до формирането на цяло научно-философско направление, наречено кабалистическа нумерология. Тайните знания на древните, охранявани векове наред и достъпни само за посветените, днес се използват успешно в живота и от обикновените хора. Да надникнем зад завесата от тайнственост и да се възползваме от „разсекретените знания“.

В Стария завет подробно е описано как след сключването на договора с Бога и обрязването прародителят на юдейската религия Аврам започва да се нарича Авраам. Към името е добавена още една буква. Какво значение може да има това и защо, съставяйки свещените писания, древните юдеи акцентират специално върху този момент. Причината е, че на всяка буква в иврит съответства определена цифра.

Преплитайки се и образувайки всевъзможни комбинации, буквите и цифрите създават многообразие, подобно на разнообразието в света. Тайната наука кабала се занимава с изследването на тези тънки връзки.

Кабалистите от векове са установили съществуването на особен смисъл в числата. Те намират връзки между думи, звуци и събития и успешно използват тези знания в практиката. Например събират цифровите значения на буквите в дадена дума и получават сума – да кажем 50. Така тази дума ще бъде „тайно“ свързана с друга дума със същата сума. По този начин кабалистите постигат хармония как-то в духовен план, така и на физическо ниво и управляват събитията.

Но кабалата е юдейска наука и оперира с буквите на древния иврит. Окултистите в цял свят се вълнуват от въпроса може ли да се пренесе учението на кабалистическата нумерология към други езици – английски, италиански, испански, български. Практиката показва, че това^не само е възможно, но и напълно ефективно работи. Защото законите на кабалата са универсални, тъй като са дадени свише. Понякога е достатъчно да променим само една буква в название или име и се променя съдбата, събитията започват да се развиват по съвсем друг сценарий. Това е известно на много публични личности -певци, музиканти, писатели, спортисти. Затова за постигането на успех те използват в работата си… псевдоними.

Един интересен факт. Всеизвестна е японската марка автомобили „Тойота“. Но фамилията на първия собственик и основател на компанията е Тойода – с „д“. Предприемачът бързо разгръща бизнеса си, но нещата не потръгват – компанията стига до банкрут.

Тогава отчаян, мистър Тойода се обръща към специалист по кабала. Той прави нумерологически анализ на името и фамилията, съпоставя данните и му предлага да промени фамилията си и названието на фирмата само с една буква, като замени Д с Т. Времето показва, че тази стъпка се оказва вярна. И това далеч не е единичен случай.

Всеизвестна е поговорката „Както наречеш лодката, така тя ще плува“. Това е актуално и за името на човека. Но преди да тръгне на самостоятелно „плаване“, детето расте в семейството, а именно в ранна възраст се формира личността. От това каква е атмосферата у дома, каква е енергетиката зависи и по-нататъшната му съдба.

Хармонията в семейството е комплекс от психологически, емоционални фактори, отношения един към друг и отношения между членовете на семейството. Но съществена е също и хармонията на имената.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар