Нищо в този живот не е случайно! Разберете защо!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Случайните срещи, съвпаденията, щастливите находки, сънищата, победите и пораженията не са случайни


Те трябва да се анализират от гледна точка на тяхното значение за нас. Има сила, за чиято логика можем само да се досещаме. Тя може да бъде наречена Вселена или Безкрайност, или Намерение. Тази сила управлява нашата съдба. Но и ние можем да ръководим живота си и да въздействаме на тази сила.

Знаците са начинът, по който тази сила води диалог с нас. Отговорът идва от само себе си чрез усещанията. Просто го разбираш – и това е. Но трябва да се стремим да виждаме тези знаци и да очакваме вътрешния отговор. Например ска-те да направите нещо, но пред вас упорито се изправят дребни препятствия. Не смятате ли това за предупреждение? Навярно да.

Първи

Правилността на избора е усещане за радост, приповдигнатост, удоволствие от това, което се случва с вас. Ако вършите нещо с възторг и вдъхновение, това е знак от съдбата, който говори, че сте на прав път.

Втори

Навярно ви е добре познат изразът „Не ми е по душа”. Насилието над себе си не води до нищо добро. Ако целият ни живот се състои само от „трябва” и в него няма място за „искам”, той се превръща в непоносимо бреме. Защото живеем не своя, а нечий чужд живот, оправдаваме чужди очаквания, изпълняваме чужди обещания и връщаме чужди дългове.

Трети

Ако ви съпътстват победи и успехи и всичко ви Се получава – прекрасно! Висшите сили одобряват избора ви и ви изпращат потвърждение за това. Но ако от самото начало нищо не върви, сякаш дълбаете непробиваема стена, това’може да е сигнал, че сте се заели за чуждо дело. Или все още не сте съвсем узрели за него.

Четвърти

Сънищата са универсален начин за общуване с космическите сили. Но за да разгадаем какво именно ни казват небесните сили в мъглявите си и объркани послания, трябва първо да се научим на нещо елементарно – да запомняме нощните си видения, а след това да ги анализираме.

Пети

Случайностите са добре обмислени от небето закономерности. Да бъдат разшифровани, е също така трудно, както е и в случая със сънищата. Но правилното им тълкуване дава безпогрешни резултати. Например спънали сте се. Мислите си, че това е лош знак и не трябва да ходите на гости, защото висшият разум ви предупреждава за някакви неприятности.

В действителност, сте се спънали, тъй като по пътя има неравности. Просто трябва да си гледате в краката. И това е всичко!

Но ако се спънете два-три пъти поред, бързайки за много важна за вас среща, това е явен сигнал. За какво? Ще трябва да се понапрегнете и да разберете. Може би не ви е нужна тази среща или пък й придавате прекалено голямо значение. А може би, напротив, не сте подготвени добре за нея…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар