Какво НАИСТИНА трябва да направим, ако ни се присъни умрял близък?

Има сравнително малка група хора, способни да виждат и да общуват с мъртвите, с духове и т.н. отвъдни същности

Когато става дума за подобни свръхестествени феномени, веднага възникват различни въпроси. Защо те идват в нашия свят? Какво искат да ни кажат или може би да ни предупредят за нещо? И съществува ли изобщо човешката душа?

Ако ви се присъни отдавна починал човек, не се плашете и не бързайте да се ровите в езотеричната литература.

Като начало изяснете причината за подобно явление, какво се опитват да ви кажат мъртвите. В зависимост от съня можете да се опитате да разберете как се чувства душата на конкретния посетител от отвъдния свят.

Трябва да е ясно, че не е задължително взаимоотношенията с конкретната личност, напуснала нашия свят, да прекъснат с нейната смърт. Човек не престава да изпитва чувства и емоции по отношение на мъртвите. Процесът на избледняване на спомените продължава с години, а някои остават живи завинаги. Отношенията не приключват и дори след кончината остава известна духовна връзка, позволяваща да усещаме и да си представяме до болка познатите черти.

Тази връзка, недовършените дела, неизпълнените обещания – всичко това за
държа душата на мъртвия в нашия свят и позволява да се отложи процесът на окончателната раздяла.

И така, защо те идват при нас?

Много по-лесно е това да се обясни по отношение на жените, тъй като тяхната роля е на пазителки на рода и домашното огнище. Следователно имат най- тясна връзка с миналите поколения. В дадения случай душите на мъртвите могат да идват при вас за определено енергийно подхранване или просто в търсене на помощ – например предоставянето на някаква много значима за тях информаця.

В обичайно състояние човекът е прекалено зает с всекидневните си дела и грижи и не е особено възприемчив към различни душевни колебания. Насън всички основни мисловни и жизнени процеси се забавят. Човек изпада в почти неподвижно състояние, сходно със смъртта, и съответно на мъртвите им е много по-лесно да влизат в контакт и да предават своите послания.

Най-често душите идват насън при своите близки роднини, към които са били силно привързани приживе. Най- вероятен е контактът в първите няколко месеца след смъртта, когато починалият все още остава привързан към своето тяло, жилището, любимите места и запазва навиците си.

Както става ясно, мъртвите идват главно за да ни помолят за помощ. На първо време след смъртта душата все още изпитва известни потребности – например присъщи са й чувствата за глад и
жажда, емоциите, привързаността към определени вещи и любими занимания. Но тъй като физическото тяло вече не съществува, тя не е в състояние да удовлетвори тези нужни. И именно вие може би сте в състояние да й помогнете да го направи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар