Куриозна смърт изненадва много хора по света! Вижте тази хроника на необяснимото!

Силен вятър избутва в реката автомобила на 45-годишния неаполитанец Викторио Луис през 1983 г.

Той успява да счупи прозореца и да изплува на брега, където обаче е убит от паднало дърво.

Двама германски шофьори се блъскат с главите си: паднала е силна мъгла и двамата карат бавно, подали глава през прозореца. Смъртта настъпва от челния сблъсък.

Майкьл Андерсън Гудуин прекарва няколко години в затвора, очаквайки екзекуцията си на електрическия стол за убийство. През март 1989 г., седейки на металната тоалетна в килията си, той е убит от електрически ток при опит да настрой телевизора си.

Мъж използва запалка, за да провери барабана на пистолета си, и е убит от изстрел в лицето: той надниква в дулото при светлината на запалката, когато се възпламенява барутът.

Бракониерът Марине Малебра застрелва елен, застанал над скала над него, и е убит от падащото тяло.

Американец бяга с мотоциклет от полицейско преследване. След две мили мъжът завива в алея, която завършва с тухлена стена. Той се врязва без каска в нея и загива.

Джopдж Шварц – собственик на фабрика в САЩ, избягва като по чудо смъртта, когато през 1983 г. ураганен вятър разрушава фабриката, като пощадява само една от стените. След като се излекува от травмите си, Шварц се връща, за да потърси някои материали. Оцелялата стена пада върху него и го убива на място.

Якоб Ойлиг се опитва да се самоубие през 1996 г. Когато се подпалва, той се изплашва и скача във водоем, за да потуши огъня. Но забравя, че не умее да плува, и се удавя.

Някой си Джейк Фен решава да изплаши съпругата си, която му досажда с мърморенето си, и инсценира самоубийството си чрез обесване. Когато се прибира у дома, жената го открива, увиснал на въжето, разкрещява се и припада. На виковете й се притичва съседката, вижда два трупа и решава да се „облажи” с чуждите ценности. Излизайки от стаята с ръце, пълни с бижута, тя получава ритник от висящия мистър Фен.

Това толкова стряска дамата, че тя умира от сърдечен пристъп.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар