Разберете кои са доминиращите планетарни енергии в определен ден от седмицата!

Седемлъчната Звезда на маговете е астрологически символ

С нейна помощ може лесно да се установят доминиращите планетарни енергии в определен ден от седмицата (например когато е роден човекът или когато му предстои важно събитие).

С всеки ден от седмицата се свързва определено планетарно влияние. Сведенията за Звездата на маговете достигат до нас от древността. Тайните знания за Звездата са използвани от мистиците и астролозите на древен Вавилон, Египет и Индия.Тези знания са зафиксирани във всички съвременни култури във вид на седемдневната седмица.

И така, неделята се намира под управлението на енергиите на Слънцето. В този ден се раждат активни, позитивни и творчески хора, които носят у себе си светлина и топлина и така привличат околните. Родените в неделя се открояват с добро здраве и са смятани за дълголетници.

Понеделник се намира под влиянието на изменчивата Луна. Хората, родени в понеделник, са много чувствителни, емоционални и грижовни. От тях стават отлични психолози, педагози, готвачи, моряци. Жените са отлични майки и пазителки на семейното огнище.

Вторник се управлява от планетата Марс. Във вторник на бял свят се раждат хора енергични, решителни и склони да поемат инициативата. Сред техните отрицателни качества могат да се отбележат раздразнителността и взривният характер.

Сряда е ден, управляван от планетата Меркурий. Тя покровителства знанията, комуникациите, пътуванията и търговията. Хората, родени в сряда, са много общителни, контактни, любознателни, предприемчиви и винаги са в курса на последните актуални събития.

Четвъртък се намира под планетарното влияние на добрия и щедър Юпитер. Мнението на хората, родени в този ден, винаги е много авторитетно. – е постоянно разширяват своя кръгозор, много пътешестват и охотно споделят и предават знанията си на другите.

Петък се управлява от Венера – богинята на любовта, красотата и талантите. Хората, родени в този ден, са творчески личности и склонни към хармония, към търсене на баланс и успяват да намират компромиси с околните. Петък е отлично време за празници и сключване на бракове.

Събота се намира под управлението на Сатурн. Хората, родени в събота, са сериозни, не са Особено общителни, но в същото време са отговорни и целеустремени. В този ден са благоприятни уединението и медитацията. Добре е да се приключи започнатото, да се направи равносметка на усилията и да се състави план за бъдещето.

Принципът на работа със Звездата на матовете е много прост и достъпен за всеки не-изкушен любител на астрологията. Използвайки знанията, заключени в Звездата, може бързо да разберете същността на човека по деня, в който е роден. Както и успешно да планирате делата си в течение на седмицата, като рационално използвате звездната енергия на всеки ден.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар