Астрологически предупреждения за пролетта, лятото и есента на 2017-та година

Адресираме този материал до всички, които искат да бъдат предупредени и въоръжени

И така, какво ни готвят пролетта, лятото и есента на 2017 година?

Ако искате не просто да преживеете сложния период, но и да извлечете някаква полза от случващото се, най-главното е да не стоите със скръстени ръце. През 2017 г. това се отнася до всички сфери от живота, кариерата, саморазвитието. Появяват се множество възможности, които обаче са обременени от рискове и опасности. Но периодът смело може да се нарече година на промени,при това позитивни, година на работа над себе си и придобиване на нов стил на живот.

В началото на 2017 г. Възходящият възел се намира в Дева, а Низходящият-в Риби. Това показва, че главна ценност остават търпението, сдържаността, умението да се грижите за другите.

От 28 април Възходящият възел преминава в знака Лъв, Низходящият – съответно във Водолей, а от 14 юни Възходящият възел образува тригон с Уран. Постепенно все по-ясно осъзнаваме текущия момент и своите задачи. Главният вектор на развитието на личността ще бъде ориентиран към творческото самоизразяване и духовното развитие. През втората половина на годината се появяват множество прогресивни идеи, които ще преобърнат мирогледа ви.

Юпитер се намира в знака на екзалтацията си във Везни до 10 октомври. Това е време на търсене на равноправно сътрудничество и компромиси. В световната икономическа и политическа сфера ще бъдат дадени множество обещания, които най-вероятно ще останат нереализирани.

На 27 февруари Марс образува опозиция с Юпитер и едновременно съединение с Уран – това е сигнал за конфликтен момент.

След 10 октомври Юпитер преминава в знака Скорпион и това само ще задълбочи борбата за власт.

През цялата година Сатурн се намира в Стрелец и едва на 20 декември преминава в знака Козирог. Това означава стабилност на съществуващата политическа обстановка независимо от сътресенията, на които е подложена.

На 19 май и на 11 ноември Сатурн образува тритони с Уран! Това са моменти, когато могат да се създават нови политически сили.

Уран ще бушува в знака Овен, ще руши остарелите стандарти. Затова пък прогрес в науката и във военното дело е очевиден! На 28 септември Юпитер създава опозиция с Уран – активно ще се проявяват стремежът към независимост, екстремизмът. Вероятни са стачки и техногенни аварии.

Нептун в своята обител в Риби способства за духовното развитие. Обратната страна на медала – повишава се рискът от злоупотреба с медикаменти, алкохол, наркотици. В края на годината, на 3 декември, Юпитер образува тригон с Нептун, създавайки усещане за оптимизъм и устойчив позитив. Да не забравяме, че Нептун е наричана планета на илюзиите.

Плутон остава в Козирог. Нуждата от персонална и обществена дисциплина нараства. На 30 март и на 4 август Плутон образува квадратура с Юпитер.

Върху обществото силно влияят ретроградните фази на планетите. През 2017 г. Меркурий влиза в ретроградна фаза на 10 април – 13 май, 13 август – 5 септември, 3-23 декември. В този период възникват проблеми с информацията, взаимното разбиране, финансовите процеси и възможността за пътешествия се блокират.

Венера е ретроградна от 4 март до 5 април – разходите могат да превишават доходите и цялата финансова сфера „боксува”.

Юпитер е ретрограден до 9 юни. Могат да се влошат отношенията с близки хора и като цяло се забавя развитието на обществото.
Ретроградният Сатурн в Стрелец (6 април – 25 август) кара всеки да живее по свое усмотрение и да не се доверява на никого.

Огненият Уран е ретрограден от 3 август до края на годината и носи обостряне на стремежа към свобода и независимост.
Ретроградният Нептун в Риби (16 юни – 22 ноември) винаги обостря влечението към ескапизъм.

Ретроградният Плутон в Козирог(20 април – 28 септември) не позволява на новите правила и закони Да встъпят в сила и увеличава броя на престъпленията и машинариите.

Бялата Луна през годината преминава от първите градуси на Телеца до последните градуси на Близнаци. Селена в Телец благославя безкористната помощ. На 14 юни Бялата Луна преминава в знака Близнаци и там ви пази от прибързани връзки, не позволява да падате на нивото на лъжата и сквернословието.

През годината Черната Луна преминава от последните градуси на Скорпиона до първите градуси на Козирога (10 ноември). На 14 февруари тя навлиза в знака Стрелец и се стреми да управлява умовете и идеологията. От 10 ноември е в Козирог, където подронва основите на взаимното уважение.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар